reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

Gosia ale fajne futrzaki :tak::tak::tak: uwielbiam takie stworzonka, zreszta ja to wogole powinnam schronisko otworzyc :-D
Ale uwazaj, bo jesli sie okaze, ze to parka, to Ci się beda mnozyc ze HOOO HOOO :-D ale forum duze, wiec bedziesz mogla obdarowywac nimi kolezanki ;-)

mamy parkę :rofl2: moja mama tylko czeka na małe ;-)

Pinka nie chce mi sie włączyć filmik ani jeden ani drugi może później spróbuję bo teraz mi wolno chodzi internet :baffled:

reklama
:-):-):-)SUPER:-):-):-)Moje tez tak lubia tanczyc i maja juz swoich idoli;-)A ich ulubienica jest DODA i piosenka "Nie daj sie"-wtedy to dopiero szaleja i nawet wiedza w ktorym momencie ona odbiera telefon i zawsze mowia halo:tak::tak::tak:

w końcu udało mi sie obejrzeć :tak::-D ale ci się mamuśka ręce trzęsą :-p:-D

pięknie Wikusia tańczy :tak::tak::tak:

a smoczka kiedy się chcecie pozbyć :confused:;-):-p pytam z ciekawości ;-)

Gosia- co do smoka to jest sprawka tatusia on mala nauczył teraz bedzie ją oduczał ja nie bylam nigdy za smokiem a on juz w pierwszej dobie jej do buzi wsadził:rofl2: i ja wyjmowała a on wkładał w koncu odpusciłam sobie...............

no a teraz wiem ze bedzie mega problem bo mała bez smoka ani rusz:no::no::no::no:

Ale slodziak:)))

Mialam taki sam kocyk dla mojego synka jak na trezcim zdjeciu:tak:ten z zajaczkiem czy kroliczkiem:-):-):-)

Pozdrawiam

A to moja urwisica Wiktoria;-)Jak widac wszedzie jej pelno:-D:-D:-D

Załączniki

• SDC10377.jpg
    SDC10377.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Dowikla że ty miałaś jeszcze nerwy zdjęcie pstrykać jak mała tak stała :szok: ja bym odrazu biegła ją ściągnąć bo jak by spadła to niezły guz by był :sorry2:

ilonka cudność taki maluszek jejku jak ten czas leci że ta moja już taka duża :szok:

Do góry