reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznanianki :)

witam

Rodzice dali mi na imię Anna Maria ale korzystam z pierwszego członu imienia:-) Rocznik 77, poznanianka od czerwca 2003 roku
od 7 lipca 2007 szczęśliwa mężatka ,od 17 kwietnia 2008 mama Jeremiasza urodzonego sn 4000g 59 cm.
Zodiakalny bliźniak:-)
mieszkamy na os. warszawskim ale już niedługo budujemy się w okolicach Gądek a dokładnie w Kamionkach więc przed nami przeprowadzka na dniach.

reklama
mam na imię Agata, jestem marcową mamą Maksa 2006, w tym roku trzydzieska (buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu), pracuję i zastanawiam się z mężykiem nad kolejnym bobo:tak: od paru miesięcy mieszkam w Przeźmierowie i bardzo nam się tam podoba, wcześniej mieszkałam na Ratajach, a w małżeńskich czasach na Wildzie, pozdrawiam

ooo ja tez na Ratajch, prawie całe zycie... najpierw na Rusa, pozneij Lecha a teraz Katowicka (Polanka). A Ty koga gdzie? Jesli mozna zapytac ;-)

Witam wszytkie Poznanianki . Ja mam na imie Kinga mam 25 lat, wychowuję z moim przyszłym mężem (za miesiąc ślub) jego 2 dzieci, Natakla ma 9 lat a Bartosz 14 . No i od dłuższego czasu staramy się o kolejne szczęscie :)
Mieszkam na Podolanach:)

Witam wszytkie Poznanianki . Ja mam na imie Kinga mam 25 lat, wychowuję z moim przyszłym mężem (za miesiąc ślub) jego 2 dzieci, Natakla ma 9 lat a Bartosz 14 . No i od dłuższego czasu staramy się o kolejne szczęscie :)
Mieszkam na Podolanach:)

Wiatmy, witamy :tak: i zapraszamy do rozmowy:tak:

reklama
Do góry