reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Witam! Chciałabym sie do Was podłączyć. Mam 34 lata i jestem w trzeciej ciąży :) Termin 30.01. Jestem mamą Helenki 11 lat i Tymona 7,5 lat.
Mieszkam w Wejherowie - woj pomorskie.

reklama
Witam, postanowiłam do Was dołączyć oficjalnie, bo tak naprawdę od dłuższego czasu Was czytam. Jestem w trzeciej ciąży i mam dwie wspaniałe córeczki w wieku szkolnym. Jestem z południa Polski.

Tak jak w tytule. Proszę, żeby każda Styczniówka napisała kilka słów o sobie, żebyśmy mogły się lepiej poznać :)

Wątek założyłam, a się nie przedstawiłam ;)

Jestem Marta, ale znajomi mówią mi Tusia. Mam 30lat.
W zeszłym roku, w czerwcu urodził się nasz pierwszy syn Szymon. Poród naturalny w 37tygodniu ciąży. Teraz syn ma niespełna 11miesięcy a ja właśnie dowiedziałam się o drugiej ciąży. Termin ok 21stycznia.
Obecnie jestem na macierzyńskim, miałam jeszcze wykorzystać zaległy urlop i wrócić do pracy we wrześniu. Jednak plany się zmieniły ;) płynnie chcę przejść z macierzyńskiego na zwolnienie, więc praca jeszcze na mnie poczeka.

Mieszkam w małej mieścinie w woj. Łódzkim.
Poza mężem i synem, mam też kota, małe zboczenie filologiczne, marzenie o kursie na doradcę chustonoszenia i porysowane poczucie humoru :)

Tusia tez tu jesteś?

Kasia woj śląskie większość to samo co Tusia tylko syn Wojciech po cesarskim cieciu, termin 24.01 i nie kot a pies ;D

Cześć :) Jestem Kasia mam 27 lat mieszkam w Warszawie i jestem strasznie szczęśliwa, że zostanę mamą :) jestem w 15 tc termin mam na 11 stycznia.
W maju wyszłam za mąż wiec dzidziuś był juz z nami w tym pięknym dniu :) Aktualnie nie pracuję bo jestem na zwolnieniu.
Cieszę się że mogę do Was dołączyć :)

reklama
Cześć :) Jestem Kasia mam 27 lat mieszkam w Warszawie i jestem strasznie szczęśliwa, że zostanę mamą :) jestem w 15 tc termin mam na 11 stycznia.
W maju wyszłam za mąż wiec dzidziuś był juz z nami w tym pięknym dniu :) Aktualnie nie pracuję bo jestem na zwolnieniu.
Cieszę się że mogę do Was dołączyć :)

Witaj i zapraszam na główny wątek :) a skąd z Warszawy? i mamy prawie ten sam termin ;)

Do góry