reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się.

Witajcie.
Nazywam się Agnieszka, mam 27 lat. Naszego pierwszego dzieciątka spodziewamy się ok. 7.09 :)
Jestem po jednym poronieniu w październiku 2010. Mam nadzieję, że tym razem szczęśliwie dotrwamy do porodu i dzieciątko będzie całe i zdrowe.
Pozdrawiamy Mamuśki!

reklama
Cześć dziewczynki ;) Mam na imie Paulina jestem tu nowa, mam 21 lat :) i wogole nie wiem jak tu to wszystko działa :D nie ogarniam tego...tak jak i Wy jestem wrześnióweczka 2012, dzidziusia spodziewam sie 5.09 ;)) Pozdrawiam :)

Witam Was kobietki, mam na imie Ania:)mam 25 lat, dzidzi spodziewamy sie 4.09 a 3.09 moj mąż ma 30stke także ciekawe czy będziemy imprezowac razem :) mam nadzieje,że tym razem sie nam uda wytrwać do końca,płec jest nam obojetna ważne aby się udało no i dzidzia była zdrowa :) pozdrawiam

Witam was dziewczyny. Żadko się udzielam bo mam mnóstwo pracy ale jeszcze do końca maja i spasuję. Mam na imię Patrycja, mieszkam w wielkopolsce, mam 31 lat, synka 4 letniego i Aniołka Igę. Termin porodu mam na 3.09

Hej dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 25 lat mam 8 letnia córeczkę Olę mieszkamy we Wrocławiu :). Teraz kiedy ustalona data ślubu i zapłacone zaliczki okazało się, że zostaniemy kolejny raz rodzicami miesiąc przed wyznaczoną data wesela.;p Ponad 3 lata bez zabezpieczeń nie zaszłam w ciążę myślałam nawet, że już nic z tego nie będzie ale okazało się inaczej w najmniej oczekiwanym momencie:) Jesteśmy bardzo szczęśliwi i wyczekujemy na nasz kolejny skarb :)a wesele przesunięte :)
Termin z pierwszego usg wyszedł na 10 września ale wydaje mi się, że będzie szybciej :)
Pozdrawiam wszystkie wyczekujące mamusie :)))

reklama
Hey:rofl2: To i ja do Was z chęcią dołączam:-) Termin dopiero na 25 września:happy2: Ale już teraz warto powymieniać się wspólnymi spostrzeżeniami, uwagami i obawami :-) Pozdrawiam cieplutko, B.D.

Do góry