reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

Witajcie.
Nazywam się Agnieszka, mam 27 lat. Naszego pierwszego dzieciątka spodziewamy się ok. 7.09 :)
Jestem po jednym poronieniu w październiku 2010. Mam nadzieję, że tym razem szczęśliwie dotrwamy do porodu i dzieciątko będzie całe i zdrowe.
Pozdrawiamy Mamuśki!

reklama
Cześć dziewczynki ;) Mam na imie Paulina jestem tu nowa, mam 21 lat :) i wogole nie wiem jak tu to wszystko działa :D nie ogarniam tego...tak jak i Wy jestem wrześnióweczka 2012, dzidziusia spodziewam sie 5.09 ;)) Pozdrawiam :)

Witam Was kobietki, mam na imie Ania:)mam 25 lat, dzidzi spodziewamy sie 4.09 a 3.09 moj mąż ma 30stke także ciekawe czy będziemy imprezowac razem :) mam nadzieje,że tym razem sie nam uda wytrwać do końca,płec jest nam obojetna ważne aby się udało no i dzidzia była zdrowa :) pozdrawiam

Witam was dziewczyny. Żadko się udzielam bo mam mnóstwo pracy ale jeszcze do końca maja i spasuję. Mam na imię Patrycja, mieszkam w wielkopolsce, mam 31 lat, synka 4 letniego i Aniołka Igę. Termin porodu mam na 3.09

Hej dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 25 lat mam 8 letnia córeczkę Olę mieszkamy we Wrocławiu :). Teraz kiedy ustalona data ślubu i zapłacone zaliczki okazało się, że zostaniemy kolejny raz rodzicami miesiąc przed wyznaczoną data wesela.;p Ponad 3 lata bez zabezpieczeń nie zaszłam w ciążę myślałam nawet, że już nic z tego nie będzie ale okazało się inaczej w najmniej oczekiwanym momencie:) Jesteśmy bardzo szczęśliwi i wyczekujemy na nasz kolejny skarb :)a wesele przesunięte :)
Termin z pierwszego usg wyszedł na 10 września ale wydaje mi się, że będzie szybciej :)
Pozdrawiam wszystkie wyczekujące mamusie :)))

reklama
Hey:rofl2: To i ja do Was z chęcią dołączam:-) Termin dopiero na 25 września:happy2: Ale już teraz warto powymieniać się wspólnymi spostrzeżeniami, uwagami i obawami :-) Pozdrawiam cieplutko, B.D.

Do góry