reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

reklama
Witaj Szysza. Pod Krakowem mieszkasz - fajnie. Ja uwielbiam Kraków i jeżdżę tam co roku, a nawet kilka razy :)

Witam nowe Wrzesnioweczki:)zapraszamy na glowny watek gdzie dzielimy sie codziennymi przezyciami zwiazanymi z ciaza, zmartwieniami ogolnie jak to babeczki duuuzo plotkujemy o wszystkim:)

No to ja tez się oficjalnie przywitam :tak:
mam na imie Aneta (33l) stara dupa ze mnie, pierwsza ciąża, termin na 22 wrzesnia, ale mam nadzieję,że przenosze do 26 żeby maleństwo było Wagą ;-)
obecnie mieszkam w Wawie, ale pochodzę z Radomia
coś jeszcze chcecie wiedzieć?

reklama
Witam nowe Mamusie:-)
Nasze grono się powiększa! Czy ktoś wie ile nas już jest???

stokrotka wystarczy że przenosisz do 23 wtedy zaczyna się Waga:)
w temacie z lista wrzesniowek, na samej gorze zawsze jak kogos dopisuje to pisze ile nas w sumie jest.
zaraz dopisze jeszcze jedna osobe :-) milego dnia!

Do góry