reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się.

Witam, mam na imię Alicja, niestety już 38 letnia (a zatem seniorka w waszym gronie;-) ). Jestem szczęśliwą mamą już prawie 14-miesięcznego synka Michała (przyszedł na świat 16 grudnia 2010 roku), żyję w związku nieformalnym, ale wyjątkowo szczęśliwym:-) 31 października 2011 roku straciłam Fasolkę, ale los był dla mnie łaskawy i w kilka tygodni później znowu zaszłam w ciążę. Termin porodu mam wg om i usg na 5 września 2012. Niestety i ta ciąża nie należy do łatwych, mam sporego krwiaka, który zagraża mojej Kruszynce, oprócz tego doszły problemy z hormonami i sercem. Od kilku tygodni leżę na patologii ciąży, a do domu wychodzę jedynie na weekendowy przepustki.

reklama
Hej,
podczytuję was czasami, więc postanowiłam się ujawnić. Mam na imię Gosia, mam 31 lat. Wychowuję razem z mężem synka, i teraz czekamy na kolejne maleństwo. Mam nadzieję, że nie zapeszę, tym bardziej, że pierwsza wizyta już za nami.
pozdrawiam

Cześć!
Witam wszystkie oczekujące kobietki! Mam na imię Ania i jestem z Wrocławia. Mam wspaniałego męża Kamila oraz psa rasy basset hound o imieniu Bajzel .O ciąży dowiedziałam się w piątek trzynastego. Nasza rodzinka powiększy się 21 września 2012 ( wg.OM).

Witam :) Mam na imię Iwona, 25 lat jestem ze śląska. Mam męża, jest to moja pierwsza ciąża. Termin jak na razie na 15 września. Pozdrawiam wszystkich :)

Czesc dziewczyny to i ja dołączam do Waszego wrzesniowe grona:)Mam na imie Karolina mam 27 lat pochodze z przeźmierowa pod Poznaniem mam2,5 letniego synka Olafa!A we wrzesniu bedziemy miec 2 kruszynke w domku!

Witam wszystkie dziewczeta :-)
Mam na imie Emila i mam 31 lat, termin mam na 1 wrzesnia wiec moze sie zdarzyc ze bedzie sierpien :-) Jestesmy malzenstwem dopiero pol roku ale znamy sie 5 lat i o dzieciaczka zaczelismy sie starac juz przed slubem :-) i w koncu nam sie udalo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-)

Witam wszystkie mamy wrześniowe:happy:
Mama na imię Kasia i mam 26 lat, mieszkam w Irlandii. Spodziewam się naszego pierwszego dzidziusia, udało się już przy pierwszej próbie :laugh2: Termin na 11 września. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Cześć Dziewczyny,
Mam na imię Dominika, mam 28 lat, czekam na nasze pierwsze maleństwo które ma się urodzić w połowie września :))

reklama
Cześć. Mam na imię Ania, mam 27 lat. Razem z mężem mamy już 6-letniego synusia. Wierzymy, że we wrześniu rodzinka znów się powiększy.

Witam wszystkie mamuśki.

Ostatnia edycja:
Do góry