reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

Witam, mam na imię Agnieszka, mam 26 lat i będzie to moja pierwsza dzidzia a mój termin to 5 września :-) pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam...
Jestem Kasia mam 29 lat, moja pierwsza córa jest z 2007 roku czyli ma 5 latek, teraz jestem w 5-6 tygodniu ciąży i mam nadzieję że to będzie chłopczyk. Odkąd urodziłam córę to niestety siedzę w domu, bo mnie sytuacja do tego zmusiła :-(, z zawodu jestem technik handlowiec, studia mam z dziennikarstwa i tyle mi po tym wszystkim:-)... Obecnie mieszkam w okolicach Radomia i jestem bardzo szczęśliwą mamą, żoną i kochanką;-)

To i ja sie przedstawie, jak widac na suwaczku mam juz jedna Coreczke, planowalismy Dzidzie za 1,5 roku, ale wyszlo teraz, z wyksztalcenia jestem pedagogiem, pracujacym jako niania, mieszkam w woj. pomorskim

Witam ja tez jestem z woj pomorskiego. W tym roku skonczę 31 lat, mam już 2 letnią córeczkę i mam nadzieję że we wrześniu po raz kolejny zostnę mamą :) Wizyte u ginekologa mam na 8 lutego, wtedy dowiem sie jaki termin porodu bo na razie policzylam sobie w kalkulatorze na necie.

Witam Panie! Mam na imię Agnieszka. Jestem mamą 13-miesięcznego Krzysia. We wrześniu znowu zostanę mamą. Dzieciątko planowaliśmy dopiero za dwa lata, widocznie nie chciało tak długo czekać;-) Jestem pełna obaw, jak poradzę sobie w pracy i z opieką nad moim Bąblem, ale nie pozostaje mi nic tylko wierzyć, że wszystko się ułoży.

Hej! Mam na imię Paulina :) skończyłam 22 lata ... zrobiłam 2 testy ( bo mąż nie wierzył w 1 test) 9 stycznia i wyszły 2 bardzo wyraźne kreski:) wyszłam za mąż 17.09.2011r. nasza kropka 13 stycznia miała 0,5 cm:) ide teraz do lekarza 3 lutego wiec zobaczymy ile urosła:) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe Dziewczyny :)

Witam wszystkie ciężarówki.W tym roku skończę 29 lat i jutro zaczyna się 6tc,więc jeśli się załapię na "wrześniówki" to już na sam koniec;)To będzie nasze pierwsze dziecko,prawie rok wyczekiwane.Staram się być bardzo ostrożna w myśleniu o "dzidzi" i nie zapeszać.U lekarza byłam dziś pierwszy raz i był sam pęcherzyk ciążowy wraz z żółtkowym,więc już wiemy że zarodek ma co jeść ale jego samego jeszcze nie widziałam:(
Pozdrawiam serdecznie!Buziaki:-)

Cześć wszystkim!
Ja również mam termin na wrzesień, dokładnie na koniec września 24/09/2012, wiec jeszcze może się mi przesunąć i będę październikowa :)
A tak wogole to mam na imię Ola,mam 28 lat. Mam już córeczkę, która ma 3,5 roku i teraz czekamy na rodzeństwo.
Pierwsza wizyta u lekarza i usg już za mną, teraz czekam na kolejną.

Hej! Mam na imię Dagmara, mam 26 lat. Od ponad 2 lat staraliśmy się o maluszka aż w końcu się udało :-)
Pozdrawiam !

reklama
Hej mam na imię Aneta mam 35 l ,od 15 lat jesteśmy małżeństwem mam dwoje dzieci syna 13 l i córkę 11 l i aniołka w niebie straciłam dzieciątko w 14 tyg ciąży w dzień matki....Mieszkam na śląsku.Ach i do domowników zalicza sie suczka labladorka Candi żłow Tuptuś i świnka morska Dzikusek:-).Troszke nas jest:-D

Do góry