reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Imię Dorota

Wiek 29.12 będę miała 27
Skąd jestem Warszawa od zawsze. Najpierw Górny Mokotów, teraz Wola u Męża ;-)
Rodzinka małżonek Eryk, bąbelek pod serduszkiem i 10 letnia Pitbullka Saga ;-)

Czym się zajmuję Mężem - to przede wszystkim oraz pracą (wykańczającą mnie psychicznie i fizycznie) Recepcja w Salonie Fryzjerskim w molochu zwanym Arkadia...

Zainteresowania Filmy, filmy, filmy z mężem z "Prosto z pieca" paprykowymi :p

Termin porodu prawdopodobnie 18 luty :-) tak wynika z moich obliczeń kalkulatorowych :p
Według USG 19 luty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
no i witam sie ja:):)
Gosia jak wynika z nicku wspak:)
lat 28 skończę w lipcu
od 8 lat we Wrocławiu i mam nadzieje jak najdłużej....- a pochodzę z Wodzisławia Śl
moją rodzinkę tworzą od dwóch lat mężuś i od roku kocur
zajmuje się przede wszystkim własnym rozwojem,ciągłym dokształcaniem,aktualnie poszukiwaniem lepszej pracy bo w kwietniu się zwolniłam a także doskonaleniem się w miłości małżeńskiej i rozszyfrowywaniem codziennej zagadki jaką jest mężczyzna:)
Zainteresowań mam wiele ale przede wszystkim szeroko pojęta turystyka czyli zwiedzanie,podróze,wyprawy górkskie,poznawanie nowych kultur,ludzi, a także sporty ( głownie siatkówka,pływanie,narty,wspinaczka,joga)
uwielbiam tez filmy sensacyjne i thilery:):)
data porodu z ostatniego USG to 16.02:):)

To i ja dołącze :)
Imię Trudno się połapac z mojego nicku :) czyli Weronika
Wiek w sierpniu 29
Skąd jestem Warszawa ale obecnie uciekłam ze stolicy do podwarszawskiej miejscowości
Rodzinka mąż, syn Wiktor oraz fasolka :) i dwa zwariowane labki
Czym się zajmuję pracuję w funduszu inwestycyjnym
Zainteresowania przede wszystkim film i książka ale niestety na jedno i drugie brak czasu. mam obsesje na punkcie niektórych seriali :), uwielbiam mitologie nie tylko grecką, podróże, ale na dzień dzisiejszy wszystko oddałabym za swoje łózio i podusię :)
Termin porodu z obliczeń kalkulatorów i USG wychodzi 05.02

:)

Imię: Magda
Skąd jestem: obecnie okolice Trójmiasta, wcześniej woj. podlaskie.
Rodzinka: mężuśśś :*, od niedawna fasolinka, York, szczur.
Czym się zajmuję: jestem lekarzem dentystą no i pracuję, pracuję...
Zainteresowania: konie!, jazda konna, rower, długie spacerki, dobra książka oraz film (horror)
Termin porodu: wg lekarza 6 lub 22 luty 2012

No to kolej na mnie.
Imię-Ania (Anie górą):-D
Wiek-we wrześniu skończę 34 lata:szok:
Skąd jestem-podkarpacie miejscowość przy trasie Lublin-Rzeszów
Rodzinka-mąż Wiesław syn nastolatek i córeczka Marlenka lat 4
Czym się zajmuję- jestem kierownikiem w dużym sklepie odzieżowym mam podległe sobie 4 dziewczyny.
Zainteresowania-dobry film,dobra książka,wycieczki po górach uwielbiam nasze polskie Tatry mój M ma brata w Zakopanem,uwielbiam tez konie.
Termin porodu-według OM 9 luty według mnie 18-21 luty 18 urodziła się moja córeczka takze tak samo obstawiam:-D

No to kolej na mnie.:-):-):-):-)

Imię-Monika
Wiek-we wrześniu - 27 lat
Skąd jestem- Śląsk - okolice Katowic
Rodzinka- Mężula :-D
Czym się zajmuję- Księgowa
Zainteresowania- ksiązka i wycieczki w góry,
Termin porodu- wg kalkulatorów 11-21 luty

to teraz pora na mnie :-)

Imię-Aneta
Wiek-24 lata
Skąd jestem- małopolska
Rodzinka- mąż Sebastian od sierpnia zeszlego roku i od dwóch miesięcy pinczerek miniaturowy :-D
Czym się zajmuję- praca w jednej ze znanych sieciówek odzieżowych, studentka edytorstwa i komunikacji medialnej (jeszcze studentka...do obrony, ktora zbliza sie wielkimi krokami ;-) )
Zainteresowania- literatura, podróże
Termin porodu- 14 lutego ;-)

Witam się i ja:-)

Nazywam się Ewelina
mam 28lat

jestem z Opolskiego

Rodzinka:2-letnia córeczka Nico i mąż

Z zawodu jestem fryzjerką ,po urodzeniu córeczki niestety musiałam zamknąć swój salon fryzjerski:-(

Zainteresowania-dobra ciekawa książka,film ,jazda konna,fryzjerstwo i kosmetyka

Mam nadzieje że przyjmniecie mnie do swojego grona:-)

no i zapomniałabym termin porodu -21.02.2012

Dopisuje się i ja :)

Imię: Kasia

Skąd jestem: śląskie

Rodzinka: tż Michał, syn Michał, dwa psy (spokojny i zrównoważony golden, i zupełnie zwariowana sunia kundelek), dwie świnki morskie i kot :)

Czym się zajmuję: wychowuję synka, usiłuje ogarnąć remont domu i wytwarzam kartki i zaproszenia ślubne

Zainteresowania:dobre książki, dobre filmy, wszystko co związane z etnologią, jazda konna (właśnie musiałam zrezygnować z dzierżawy klaczki, no ale Rogaliczek ważniejszy:tak:)

Termin porodu: 18-ty lutego

reklama
Witam :)

Imię: Agnieszka
Skąd jestem: woj. lubelskie
Rodzinka: mąż Paweł i nasze dwa szynszyle Franek i Ludwisia
Czym się zajmuję: prowadzę własną działalność
Zainteresowania: film, dobra książka
termin porodu: 10.02.2012

Do góry