Bedzie ! Tylko trzeba walczyć o to marzenie my czekaliśmy na swoje ponad 5 latLaura z tych, które podałaś. Ja osobiście chciałabym Hanię albo Zosię. A to szczerze, to mogłaby być nawet KUNEGUNDA, byleby było dzidzi!
reklama
Tymczasowa28
Fanka BB :)
Laura pomimo, że jest bardzo popularne teraz, Alicja też ładne (to moje imię ).
No to jesteście bardzo cierpliwi! Ale gratulacje My staramy się od takiego czasu i ciagle nic. Mam nadzieje ze teraz jak @ się skończy to w tym cyklu już pyknie! Trzymaj kciukiBedzie ! Tylko trzeba walczyć o to marzenie my czekaliśmy na swoje ponad 5 lat
DarkAsterR
A co sądzicie o Wiktorii ? Mam problem z tym, ze w Polsce kazdy chce imie skracać, a mi sie te skroty imion woglole nie podobają, wole zdecydowanie imiona w pelnej wersji, imiona brzmią ladniej i tak szlachetniej
Jak ludzie będą chcieli skracać to zawsze skrócą. Obojętnie czy ci się to podoba czy nie. Z wiekiem to nawet dziecko samo zacznie skracać swoje imię i co wtedy zrobisz?
Wiktoria może zostać skrócona do Wiki albo Wika.
Alicja może zostać Ala.
Nie wiem jak można skrócić Laure, to i tak krótkie imię.
Moja córka to Gabriela a sama się upiera, żeby nazywać ja Gabi. Nie przekonam jej, nie i już.
To raczej nie byla cierpliwisc ale zmiana kliniki oraz kilka zabiegów i dowiadywania sue przez lata co było przeszkodą, a troche tego wyszlo po takim czasie Ale najwazniejsze ze sie udaloNo to jesteście bardzo cierpliwi! Ale gratulacje My staramy się od takiego czasu i ciagle nic. Mam nadzieje ze teraz jak @ się skończy to w tym cyklu już pyknie! Trzymaj kciuki
Oczywiście trzymam kciuki, żeby sie udałoTo raczej nie byla cierpliwisc ale zmiana kliniki oraz kilka zabiegów i dowiadywania sue przez lata co było przeszkodą, a troche tego wyszlo po takim czasie Ale najwazniejsze ze sie udalo
Racja, nic sie na to nie poradzi, trzeba się z tym pogodzić i wybrać imię, bioriąc także zdrobnienia pod uwagęJak ludzie będą chcieli skracać to zawsze skrócą. Obojętnie czy ci się to podoba czy nie. Z wiekiem to nawet dziecko samo zacznie skracać swoje imię i co wtedy zrobisz?
Wiktoria może zostać skrócona do Wiki albo Wika.
Alicja może zostać Ala.
Nie wiem jak można skrócić Laure, to i tak krótkie imię.
Moja córka to Gabriela a sama się upiera, żeby nazywać ja Gabi. Nie przekonam jej, nie i już.
K
Katijah
Gość
Iga ma moja 12 latka, super imię, mało jeszcze popularne!!!A co myślicie o imieniu Iga? Rozważana jest jeszcze Julia ale mnie martwi żeby nie było potem w przedszkolu 5 Julek :/
reklama
DarkAsterR
A co myślicie o imieniu Iga? Rozważana jest jeszcze Julia ale mnie martwi żeby nie było potem w przedszkolu 5 Julek :/
Iga nie dla mnie.
Julia mnie się bardzo podoba. W nosie bym miała inne Julie. Nigdy nie będzie tak, ze nasze dziecko będzie miało imię jedyne w swoim rodzaju. No po prostu się nie da.