reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
isia03 witam kolejna ceizaroweczke :).....
a tak z ciekawosci : jak kolejne bedzie mialo na imie, tez na J :).... czy to tylko zbieg okolicznosci :)...

jeszcze raz witamy :)

reklama
isia03 witam kolejna ceizaroweczke :).....
a tak z ciekawosci : jak kolejne bedzie mialo na imie, tez na J :).... czy to tylko zbieg okolicznosci :)...

Witam, powiem szczerze, że jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy, a Julka i Jaś to nie przypadek :-) specjalnie tak wybraliśmy, choć myślę, że tym razem będzie trudniej z doborem imienia

Witajcie!
Mam na imie Bea-lat 26,mieszkam w Veronie...Wraz z moim kochanym Mezem,spodziewamy sie naszego pierwszego malenstwa :-)
Dzis dowiedzialam sie,ze udalo mi sie zdac egzamin na pielegniarstwo(OMG!).Jestem po studiach pedagogicznych,a pracowalam(do momentu zafasolkowania) jako ratownik med. w karetkach.Teraz "pracuje" w domu,nad naszym zoo ... psina i krolikiem :o)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, powiem szczerze, że jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy, a Julka i Jaś to nie przypadek :-) specjalnie tak wybraliśmy, choć myślę, że tym razem będzie trudniej z doborem imienia

na pewno bo coraz mniejszy wybór imion na J....
ja tam skusilam sie na N :).... ale chociaz wiekszy wybor jest :-D

Nie wiem... Justyna mozesz dac jak bedzie dziewczynka :-D:-D!!!
Judytka tez jest faaajne :-)

Dziekuje za mile powitanie :o)
W sumie to bebe ma sie dobrze,chociaz ze mna to roznie bywa ... pogoda u nas paskudna od paru dni i cos zaczelo mnie lamac ... uffi uffi zeby sie tylko nie rozchorowac...:-(

Jako poczatkujaca na forum,na razie Was wszystkie tylko "podgladam" ... skrobiac czasem co nieco ...

Pozdrowionka dla wszystkich oczekujacych :-)

Witajcie,
najpierw trochę Was poczytywałam i w końcu się zarejestrowałam:-) Pozdrawiam serdecznie z Krakowa kwietniowe mamy.

witam Was serdecznie
Mamusią będę w grudniu (24/12) i żoną za 2 dni we wrześniu (19/09).
Nazywam się Paulina a tatuś to Daniel :) miło mi Was poznać i popisać z Wami trochę :) buziaki pozdrawiam

reklama
Witam dziewczyny. Dołączyłam do grona kwietniówek! wcześniej wolałam sie nie rejestrować bo sie bałam czy wszystko pójdzie dobrze. Jak na razie jestem w 12 tyg i wszytsko jest na dobrej drodze, badania, wskaźniki USG wszytsko książkowo :-) no więć jestem! termin mam na 3 kwietnia (akurat imieniny mojego taty :-) ) płci jeszcze nie znam, ale wiem że jedno siedzi w brzuszku choć z mężem sie śmialiśmy że "gol strzelony na wyjeździe liczy sie podwójnie" :-)
Aktualnie pracuję jako nauczyciel gry na gitarze i keyboardzie oraz nauczam teorii muzyki w ognisku muzycznym. a właściwie w życiu nie podejrzewałam żę bede miała coś wspólnego z muzyką. Szkołę muzyczną skończyłam dawno temu a na studia poszłam na Konserwację Drewna Zabytkowego a tu proszę, uczę muzyki :-). Mieszkam sobie w Radomiu i w sumie tyle chyba wystarczy. To moja druga ciąża, pierwsza skończyła sie w 8 tyg :-(
Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamy!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry