reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, mam na imię Asia, mam 30 lat, z mężem staramy sie o dzidziusia od 3 lat, w tamtym roku poroniłam, teraz prawdopodobnie sie udało, odebrałą wynik hcg wynosi 325,5 , jeżeli dobrze wyliczyłam to jestem 2 poczatek 3 tygodnia od zapłodnienia. Juz od tygodnia sie fatalnie czuje i coś przeczuwała, w poniedziałek robię drugie badanie a potem do mojego ginekologa, trzymajcie kciuki

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
To ja się przedstawię.;-)
Nazywam się Ola, mam 24 lata a od dwóch jestem szczęśliwą mężatką. Studiuję psychologie, a mąż prowadzi firmę... O dzidzię staramy się dwa latka. A mój synuś Krzyś po porodzie zmarł (39 t.c) Miejmy nadzieję że ta ciąza nie skonczy sie tragedią (nie daj Boże...)
Pochodzę z woj. kujawsko - pomorskiego :tak:

pozdrawiam!

toola, mam rodzinkę w Bydgoszczy. :-)
Ja mieszkam w Jacewie, takiej małej wiosce koło Inowrocławia... ;-)

Witajcie wszystkie Mamy!!! :-D
Mam na imię Ela, mam 26 lat i od dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką. :-) O dzieciątku myśleliśmy z mężusiem od jakiegoś czasu, ale zdecydowaliśmy się niedawno i o dziwo- od razu się udało! :-D Teraz szczęśliwi czekamy na narodziny naszego maleństwa, ale jeszcze daleka droga przed nami... ;-)

Witam Was serdecznie!!!

Nazywam się Bogna,mam 24 lata, w czerwcu skończyłam studia i 12 września wychodzę za mąż. Pochodzę z Gdańska,ale aktualnie mieszkam w Małopolsce. W ciąży jestem pierwszy raz i nie była ona planowana -myślelismy o dziecku troszke po slubie,ale cieszymy sie bardzo,że tak nam sie udało:) Ja-zapewne jak wiekszość kobiet bedacych po raz pierwszy w ciazy-jestem "oszołomiona,zdezorientowana i bardzo szczęśliwa" hehe:) Mam nadzieje,że forum Kwietniówek 2010 bardzo mi pomoże odpowiedzieć na wiele pytan i że razem będziemy się wspierać!Pozdrawiam Was mocno:-)

Witam, mam na imię Asia, mam 30 lat, z mężem staramy sie o dzidziusia od 3 lat, w tamtym roku poroniłam, teraz prawdopodobnie sie udało, odebrałą wynik hcg wynosi 325,5 , jeżeli dobrze wyliczyłam to jestem 2 poczatek 3 tygodnia od zapłodnienia. Juz od tygodnia sie fatalnie czuje i coś przeczuwała, w poniedziałek robię drugie badanie a potem do mojego ginekologa, trzymajcie kciuki

ticker.php

widze ze jestesmy w tym samym tygodniu i dniu ciazy :-):-):tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry