reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam na imię Agnieszka,mam 26 lat.Pierwsze dziecko za dwa tygodnie skończy 2 latka- udało się za pierwszym razem, drugie urodzi się w kwietniu- też za pierwszym podejściem.
Studiowałam zaocznie finanse i rachunkowoc ale skończyłam na licencjacie,pracowałam w między czasie w sklepach teraz nie pracuję.

reklama
Witam, mam na imie Justyna, mam 25 lat, mieszkam w Wałczu (pomorze zachodnie), mam 2,5 rocznego synka. Z zawodu jestem ekonomistą, za miesiąc będę bronić tytuł magistra :-) W tej chwili nie pracuje poniewaz zajmuje się dzieckiem i domem. Jestem mężatką od 3 lat. Oboje dzieci jest planowanych, o synka staralismy się pół roku, teraz udało się po 7 miesiącach :-) Interesuje sie podróżami, uwielbiam przyrodę i uwielbiam spędzać czas na łonie natury :-) jak na pierwszy raz chyba wystarczy, reszta wyjdzie w czasie, mamy dużo czasu.......

Mam na imie sandra... mam prawie 21 lat (skoncze 26 sierpnia).. mieszkam w uk... o malenstwo staralismy sie 1,5 roku... z pcos... z problemami hormonalnymi... ale z SUKCESEM :-):tak::tak::tak:

Mam na imię Marta, ide na 5 rok studiów lekarskich, od maja 2008 jestem zaręczona z Jackiem, który ma 26 lat, studia za sobą i pracuje jako informatyk. Ciąża zupełnie nieplanowana i jestem trochę przerażona, ale cóż, jakoś damy sobie radę:).

Witam ja z marcóweczek:-D
Widzę że dużo tutaj przyszłych mam ze śląska, dlatego myślę że wzajemnie będziemy mogły sobie udzielać informacji dotyczących lekarzy i szpitali także super. Pomyślałam, żeby stworzyć nowy wątek na forum regionalnym dla wszystkich ciężarówek, bo z danego miesiąca będzie nas mało, co wy na to?

Skoro się tu odzywam to wypada się przedstawić:-)

Mam na imię Monika i mam 25 lat pracuję w firmie rodzinnej, po porodzie chcę zostać w domu z dzieckiem do lat przedszkolnych. Spodziewam się dzidziusia po raz pierwszy, dlatego wszystkie doświadczone mamy będą mi bardzo pomocne:happy2:.

Hej, ja mam 24 lata, od ponad roku mezatka, staramy sie od lutego '09, udalo sie w szostym cyklu, ale nie obylo sie bez badan - tyyyyle ile ze mnie krwi ulali to cos strasznego! Mialam mnostwo badan, mnostwo usg, a skonczylo sie na stymulacji cyklu CLO i ziolkami ojca Sroki :-D

Witam, mam 27 lat jestem ponad 2 lata po ślubie cywilnym i ponad rok po kościelnym.
Z zawodu jestem nauczycielką języka polskiego, ale nigdy tego zawodu nie miałam okazji wykonywać. Pracowałam jako sekretarz szkoły.
Mam półtoraroczną córeczkę Hanię, o którą staraliśmy się 3 miesiące.
Teraz nie staraliśmy się, tylko "zaryzykowaliśmy" no i jest :)
Chcieliśmy drugie dziecko tylko nie mieliśmy sprecyzowanych planów, kiedy miałoby ono być. Będzie w kwietniu :)
Właśiwie to nei byłam jeszcze u lekarza, bo czekam do 6 tygodnia.
No ale nei mam okresu, test wyszedł na plus i od raz po mnie widać, bo mam już tak jak z Hanią zaokrąglony brzuszek.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry