reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajosko prawda :) A jak tam samopoczucie nudności pewnie już ustąpiły? U mnie jest już teraz w porządku ale męczą mnie wzdęcia i nie mogę nad tym panować hehe... czasami jakbym połknęła piłkę.
Macie może Kwietnióweczki jakieś sposoby aby temu zaradzić?

Witaj Dropsik
Mdłości nie miałam tzn teraz jakoś dziwnie się kilka dni z rana czułam ale nie wymiotowałam za to wzdęcia był.Ja kombinowałam z jabłkami , mlekiem itd nic nie pomagało ale przeszły same

Witaj Dropsik:-)
Ja też terminowo bliska Ciebie jestem:tak:
I też z pierwszym Maleństwem:tak:
Na szczęście wzdęcia mnie nie męczą, ale podobno regularne picie wody mineralnej niegazowanej pomaga i jakiejś herbatki (ale nie pamiętam jakiej:zawstydzona/y:)- tak słyszałam;-)

Ty coś ściemniasz bo termin masz jak ja na 28 kwietnia a suwaczek wskazuje 1 dzień więcej.
Wietrze tutaj jakiś podstęp

Ostatnia edycja:
reklama
Nic nie ściemniam.
Pisze jak mi lekarz powiedział, a suwaczek się automatycznie liczy:tak:
Ostatnia miesiączka 21.07.2009r.
Cykle 32-33 dniowe, @ po 5-6dni:-p

witam wszystkie kwietnióweczki czy mogę sie przyłączyć mam na imię Barbara i oczekuję mojego pierwszego dziecka, mam termin porodu na 07.04.2010.
Odzywam się dopiero teraz chociaż trochę podczytywałam forum, bo jakoś nie mogłam na początku uwierzyć że jestem w ciąży i te ciągłe obawy że coś może się wydarzyć.

Pozdrowionka

czesc basia0412, serdecznie witamy, i lepiej pozniej sie do nas przylaczyc niz wcale:tak: napisz cos wiecej o sobie i udzielaj sie na forum, pozdrawiam

witam wszystkie kwietnióweczki czy mogę sie przyłączyć mam na imię Barbara i oczekuję mojego pierwszego dziecka, mam termin porodu na 07.04.2010.
Odzywam się dopiero teraz chociaż trochę podczytywałam forum, bo jakoś nie mogłam na początku uwierzyć że jestem w ciąży i te ciągłe obawy że coś może się wydarzyć.

Pozdrowionka
basia0412 jak napisała justa24 lepiej teraz niż wcale

jak pisałam na innym wątku mam 30 lat i jest to moje pierwsze dziecko jestem mężatką od kwietnia tego roku i od razu zdecydowaliśmy że chcemy mieć dziecko. Co prawda nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie ale się udało i czekamy na tego upragnionego lokatora.
Skończyłam lingwistykę Stosowaną j. niemieckiego na UW i pracuję w niemieckim koncernie jako specjalista ds realizacji kontraktów.:-)

Nic nie ściemniam.
Pisze jak mi lekarz powiedział, a suwaczek się automatycznie liczy:tak:
Ostatnia miesiączka 21.07.2009r.
Cykle 32-33 dniowe, @ po 5-6dni:-p

Hehehehe.... a aj wg Gina mam termin na 30 kwietnia i to rzeczywiście zależy od cyklu!
Ja mam cykle 30-31 dniowe i cóż tu dodać... jak urodzę mniej więcej w tym czasie to będzie git:-) W sumie to lepiej w długi weekend to mąż może zdąży się przyzwyczaić do faktu bycia tatą :) A i potem łatwiej zorganizować urodziny bo 1 i 3 maj zawsze wolne!

Ostatnia edycja:
reklama
jak pisałam na innym wątku mam 30 lat i jest to moje pierwsze dziecko jestem mężatką od kwietnia tego roku i od razu zdecydowaliśmy że chcemy mieć dziecko. Co prawda nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie ale się udało i czekamy na tego upragnionego lokatora.
Skończyłam lingwistykę Stosowaną j. niemieckiego na UW i pracuję w niemieckim koncernie jako specjalista ds realizacji kontraktów.:-)

Witam, witam i o zdrowie pytam :)

To fajosko, że masz pracę :) to najważniejsze bo becikowe to tylko 1000 zł. Ja właśnie byłam dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej... ciekawe czy mnie przyjmą ;-)
Jak tam wiecie już jaka płeć?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry