reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Hej:) w maju skoncze 24 lata i mam 4 letnia coreczke a w czerwcu urodzi mi sie synus :) odkad skonczylam szkole jestem mama na pelen etat :p

reklama
Chętnie bym dołączyła, ale nie wiem czy ten magiczny rok nie jestem za stara, mam 27 lat i w drodze jest moje pierwsze maleństwo, mogę dołączyć???

Hej, hej. Mam na imię Agata, mam 18 lat i za niespełna 3 miesiące zostanę mamą mojego pierwszego dziecka :) Nie dość, że jestem młodą mamą to jeszcze młodą żoną bo mam "aż" miesięczny małżeński staż :-D

Chyba troszkę tu pasuję. Mam 24 lata i urodzę pierwszą dzidzie w październiku. Troszkę poczytałam wcześniejsze posty i jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich dziewczyn/pań (nie chcę nikogo urazić), które tak ogromnie się cieszyły na dziecko w młodym wieku. Ja przez pierwsze 2 tygodnie, kiedy to podejrzewałam, że jestem w ciąży rozpaczałam jak nieboskie stworzenie, bo w łeb wzięły wszystkie misternie układane plany. Teraz się ogromnie ciesze, bo zaczynam rozumieć jakie ogromne szczęście mnie spotkało. Przyjmiecie mnie? ;-)

Witam mamy tez przyszle i obecne;)ja mam 23 lata i wczerwcu urodzi mi sie moje pierwsze malenstwo:) jestem z okolic Lublina moze sa tu mamusie z wojewodztwa lubelskiego??

reklama
Witajcie Moje Drogie:)
Ja skończę w tym roku 24 lata i od przeszło miesiąca jestem najszczęśliwszą mamą na świecie!

Do góry