reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Drogie Mamy,
jestem mamuśką i studentką i robię badania na MAMACH. Proszę zróbcie dla mnie tą ankietkę.
Dziękuję !
https://docs.google.com/forms/d/1VM_6uuUmGyJk_y5b-wFZm_cpvpRAYNKVE03HSu3-dYE/viewform?embedded=true" width="760" height="500" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Ładowanie...

Czesc,
Mam na imie Ewelina. Mam 23 lata. Od dzis oficjalnie wiem, ze jestem w ciąży.
Jeszcze nie potrafię odnaleźć sie w tej sytuacji, chociaz ciesze sie na myśl, ze noszę pod sercem nowe zycie.
Jestem wciaz studentka AWF, moje zycie obróci sie pewnie o 180stopni i jestem troche przerażona, ale widocznie taki był plan... ;)

Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce na zawsze.

Ja jestem Maria, w marcu skończę 20 lat a w maju urodzi się mój synek. Przyznaje bez bicia, że nie był planowany, ale w sumie się cieszę. Wszystko się zmieni, ale raz się żyje :) I tak zamierzałam mieć dzieci.

reklama
Witajcie!
Jestem Gosia, mam prawie 22 lata (skończę we wrześniu) a mój synek skończy 2 latka w maju. Studiuję zaocznie pedagogikę i jestem szczęśliwą mężatką od ponad 2 lat. Możliwe, że jestem znowu w ciąży ale na razie to tylko moje przypuszczenie...

Do góry