reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Mam na imię Kamila mam 19 lat (rocznikowo 20) Jestem z okolic Białegostoku. Od września 2009 jestem szczęśliwą mężatką. W styczniu urodziła się moja kochana córeczka Julia. I to chyba na tyle.
Mam na imię Kamila mam 19 lat (rocznikowo 20) Jestem z okolic Białegostoku. Od września 2009 jestem szczęśliwą mężatką. W styczniu urodziła się moja kochana córeczka Julia. I to chyba na tyle.
Witam, postanowiłam się przywitać. Będę październikową 2010 mamą Mam na imię Monika, 22 lata, rocznikowo 23. Ciąża nie była planowana gdyż jestem na 1 roku magisterki. Ten rok skończę normalnie ale z drugim sama nie wiem. Oboje z chłopakiem mimo wszystko cieszymy się maleństwem, które we mnie rośnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja również będę październikową mamą. Mam na imię Gosia. Mam 21 lat (rocznikowo 22). Ciąża jest dla mnie ogromny zaskoczeniem, gdyby nie mój partner nie wiem czy poradziłabym sobie z tym. Kończę w tym roku licencjat i chciałabym zacząć zaocznie magisterkę,ale nie wiem czy sobie poradzę.
Mój stan cywilny to na razie wolny,ale w przyszłości zmieni się to.
Pozdrawiam.
Mój stan cywilny to na razie wolny,ale w przyszłości zmieni się to.
Pozdrawiam.
Serduszko1
No to ja Tu chyba najmłodsza jestem hahahahahahaha Mam na imie Patrycja.Mam 20 lat i mam juz dwóch synów
Jeden ma 3 latka drugi 2 miesiące.... Jestem z stałym związku od prawie 5 lat i jestem cholernie szcześliwa
Jeden ma 3 latka drugi 2 miesiące.... Jestem z stałym związku od prawie 5 lat i jestem cholernie szcześliwa
Serduszko1
Umi chodziło mi o to ze jako chyba najmłodsza urodziłam 1 dziecko...pati najmłodsza?:-) chciałabyś ale sa o wiele młodsze:-)
reklama