reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie;)

Witam was mam na imię Beata i jestem z Olsztyna.Mam 2 synów jeden ma prawie siedem lat a drugi będzie miał 4.I pozdrawiam was wszystkie tu

reklama
Cześć Dziewczyny
Mam na imię Kamila mam 19 lat (rocznikowo 20) Jestem z okolic Białegostoku. Od września 2009 jestem szczęśliwą mężatką. W styczniu urodziła się moja kochana córeczka Julia. I to chyba na tyle.

Witam, postanowiłam się przywitać. Będę październikową 2010 mamą :) Mam na imię Monika, 22 lata, rocznikowo 23. Ciąża nie była planowana gdyż jestem na 1 roku magisterki. Ten rok skończę normalnie ale z drugim sama nie wiem. Oboje z chłopakiem mimo wszystko cieszymy się maleństwem, które we mnie rośnie :)

Pozdrawiam

Ja również będę październikową mamą. Mam na imię Gosia. Mam 21 lat (rocznikowo 22). Ciąża jest dla mnie ogromny zaskoczeniem, gdyby nie mój partner nie wiem czy poradziłabym sobie z tym. Kończę w tym roku licencjat i chciałabym zacząć zaocznie magisterkę,ale nie wiem czy sobie poradzę.
Mój stan cywilny to na razie wolny,ale w przyszłości zmieni się to.
Pozdrawiam.

No to ja Tu chyba najmłodsza jestem hahahahahahaha Mam na imie Patrycja.Mam 20 lat i mam juz dwóch synów
Jeden ma 3 latka drugi 2 miesiące.... Jestem z stałym związku od prawie 5 lat i jestem cholernie szcześliwa

reklama
zgadzam się:) bywała tu dziewczyna rocznikowo 92 i jest najmłodszą lutóweczką 2010:) sama mam 19 (jeszcze:)) w sierpniu 2 wskoczy z przodu:) a wiem że na różnych podforach są młodsze:)

Ostatnia edycja:
Do góry