reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się...

reklama
To i ja sie tu wpisze:tak::tak:
IMIE-Dorota
STAN CYWILNY-mezatka juz 7 lat:szok:
WIEK-30 LAT:dry::sorry2:
dzieci-Kuba 6 lat,Dawid 1 lat
Czym sie zajmuje-domem,dziecmi i siedzeniem na bb:-D:-D
GDZIE MIESZKAM-teraz Anglia-Bradford(kolo Leeds)wczesniej Gdansk-wrzeszcz

Witam jestem nowa na forum
IMIE: Justyna
STAN CYWILNY: panna (jeszcze)
DZIECI: synek 4 lata
CZYM SIĘ ZAJMUJĘ: jestem w domu i zajmuję się wychowywaniem swojego synka
MIEJSCOWOŚC: Gdańsk:-)

imię:Maja
stan cywilny:zamężna
dzieci:1 Marcelinek
czym się zajmuję:prowadzę Punkt Opieki Nad Dzieckiem w Gdyni oraz Agencję Opiekunek-mogę pomóc:tak:
gdzie mieszkam Gdańsk:-)

Imię-Marzena
Wiek-22
Stan cywilny- panna
Czym się zajmuje: pracuje jako Młodszy specjalista ds. ubezpieczeń; studiuje Ekonomie (choć obecnie przerwałam, ale zamierzam skończyć :))

imię:marzena

stan cywilny:mezatka ( juz 20 miesiecy zlecialo :)))
dzieci: juz niedlugo bedzie z nami nasza pierwsza coreczka :))
czym się zajmuję: obecnie niepracuje
gdzie mieszkam; w bolszewie :))

Heja!No to ja tyż się wpiszę:-)
Imię:Monika

stan cywilny:mężatka od 1,5roku
dzieci: synek Mikołaj-dziś kończy 3 miesiące
czym się zajmuję: obecnie na macierzyńskim,pracuję z dziećmi niepełnosptawnymi-->jestem fizjoterapeutą
gdzie mieszkam;Pruszcz Gdański

Nowa więc:tak::
Imię: Milena
stan cywilny: mężatka
dzieci: córka Natalia 6 lat i... :)
czym się zajmuję: L4, a potem bezrobotna :(
gdzie mieszkam: Wrzeszcz

reklama
Witam wszystkie mamusie. Jestem tutaj nowa, więc też się przedstawię. Mam nadzieję, ze zawsze można się zwrócić do Was o radę i słowo otuchy. Pozdrawiam wszystkich :-)
imię:Gosia
stan cywilny: mężatka od 2,5 roku
dzieci: 16 lipca ma pojawić się Nowy Członek rodzinki :-)
czym się zajmuję: jestem asystentką ds. sprzedaży - obecnie na zwolnieniu
gdzie mieszkam: Pruszcz Gdański

Do góry