reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się...

wiatm, dolaczam do regionalnego
imię: Gosia
stan cywilny: mężatka
dzieci: termin mamy na 01.10.2010, chlopiec Patryk
mieszkam: Gdańsk

reklama
Witam:
Imię:
Natalia
stan cywilny: mężatka
dzieci: Karolinka 13 lat, jedno w drodze termin 01.04.2011
czym się zajmuję:"kura domowa" :)
mieszkam: Gdynia

imię: Emilia
stan cywilny: panna ale zaręczona
dzieci: w brzuszku
czym się zajmuję: brak aktualnego zajęcia :(
gdzie mieszkam: Gdańsk-Orunia

hymmm...fajnie by było poznać inne przyszłe mamy lub nawet się z nimi spotkać :)

Cześć dziewczyny
imię: Karolina
stan cywilny: jeszcze panna (ale mam nadzieje,że nie długo)
dzieci: noszę pod sercem
czym się zajmuję: jestem rehabilitantką,obecnie na L4
gdzie mieszkam: Nowy Dwór Gdański,Jantar

Witajcie dziewczyny:)

Wpadłam się przywitać jako nowa forumowiczka .

imię:Ania
stan cywilny:mężatka
dzieci:Natalia 2004
gdzie mieszkam:Gdańsk

reklama
Imię: Natalia
stan cywilny:zaręczona
dzieci: w drodze ;)
czym się zajmuję: skończyłam studia, szukam pracy
gdzie mieszkam: Gdynia Dąbrówka / Gdańsk Wrzeszcz

Do góry