reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Nooo, a mamy "podwójne" to się rozdwoić mają? ;-) Czasu mało co? Byle do zwolnienia ;-)
Witam i z radością dołączam do lipcówek.
Mam na imię Anna, mam prawie 33 lata, 13-letnią córkę i właśnie rozpoczęłam 12 tydzień upragnionej ciąży. Termin wg OM mam na 24 lipiec. We wrześniu 2007 poroniłam w 6 tc, więc cały czas drżę w obawie, żeby tym razem się udało.
Pozdrawiam gorąco wszystkie obecne i przyszłe mamusie ...i tatusiów oczywiście również
Mam na imię Anna, mam prawie 33 lata, 13-letnią córkę i właśnie rozpoczęłam 12 tydzień upragnionej ciąży. Termin wg OM mam na 24 lipiec. We wrześniu 2007 poroniłam w 6 tc, więc cały czas drżę w obawie, żeby tym razem się udało.
Pozdrawiam gorąco wszystkie obecne i przyszłe mamusie ...i tatusiów oczywiście również
M
MALENSTWO 33
Gość
Cześć jestem Ala mam 34 lata to moja druga ciaza tez w poprzedniej bylam tutaj Pozdrawiam i Witam wszystkie lipcowe mamusie
kochanus
Jasiowa mamusia:)
Troszkę już do was piszę, a jeszcze się nie przedstawiłam Mam na imię Ania, mieszkam przeważnie w Warszawie i z tego co czytam jestem najmłodsza z Was, 18 lat
z moim Kochaniem jestem juz ponad 2 lata, a 14 lutego mamy ślub...juz nie moge sie doczekac Mam nadzieje ze nie bedzie przeszkadzac Wam moj wiek...pozdrawiam wszystkie mamusie.
z moim Kochaniem jestem juz ponad 2 lata, a 14 lutego mamy ślub...juz nie moge sie doczekac Mam nadzieje ze nie bedzie przeszkadzac Wam moj wiek...pozdrawiam wszystkie mamusie.
reklama
no to gratuluje i zycze przepieknej ceremoni)
my mielismy slubowac 19.09.2009
w styczniu rok temu zaczelismy wszystko zalatwiac, rezerwowac, na poczatku wrzesnia bylismy w poslce i reszte zalatwilismy, nawet obraczki odebralismy z grawerem daty slubu
i tu nagle pojawia sie niespodzianka
slub na razie odwolany hehe:-):-):-) pieniazki potrzebne na dzidzi teraz
najsmieszniej bylo jak informowalismy znajomych i rodzinke ze slub odwolany, miny mieli smieszne, mysleli ze sie rozchodzimy
a tutaj bobo ma sie pojawic hehe:-)
planujemy tylko malutki skromniutki cywilny tu u nas w szwecji narazie:-)
my mielismy slubowac 19.09.2009
w styczniu rok temu zaczelismy wszystko zalatwiac, rezerwowac, na poczatku wrzesnia bylismy w poslce i reszte zalatwilismy, nawet obraczki odebralismy z grawerem daty slubu
i tu nagle pojawia sie niespodzianka
slub na razie odwolany hehe:-):-):-) pieniazki potrzebne na dzidzi teraz
najsmieszniej bylo jak informowalismy znajomych i rodzinke ze slub odwolany, miny mieli smieszne, mysleli ze sie rozchodzimy
a tutaj bobo ma sie pojawic hehe:-)
planujemy tylko malutki skromniutki cywilny tu u nas w szwecji narazie:-)
Podziel się: