reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

witam !
nazywam sie kasia mam 22 lata i jestem w 10 tygodniu ciazy, planowany termin to 11 lipca choc to ciagle sie zmienia mam za soba 2 usg i juz dwa razy moglam zobaczyc swoja fasolke, lecz po kazdej wizycie termin zmienia sie o dzien lub dwa.
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy;-)

reklama
Witam.,

Ja mam ...lat a żona ma 29 i to będzie nasze pierwsze dzidzi...
Mam na imię Marcin.

Witam was i równie mocno jak Wy czekam na bobaska....

A co? podobno oboje "zaszliśmy" w ciąże więc ja "rodzę" w Lipcu....:tak:

Żona tyle ja tyle....;-) więc wszystko na równo...:blink:

Eeee..tam od razu zwariował....jak nie zwariował z Tobą (sorry) w ciąży to od nadmiaru Ciężarówek też by nic mu nie było....:)

Serdecznie pozdrawiam i do jutra...jadę do żony....

Pa pa

Cześć wszystkim,
Mam na imię Monika. Mam 26 lat i mieszkam w Krośnie. Jestem tuttaj nowa, także wybaczcie prosze wszelkie faux pas, ale zanim się zaznajomię z zdziałanime tego fora, troszkę czasu pewnie upłynie :-) Jestem w 10 tygodniu ciązy (termin na 15 lipca).

reklama
No to i ja:-)
mam 25 lat, po ślubie tylko 4 m-ce ale razem niecałe 5 lat. Mieszkamy od ślubu pod Krakowem gdzie remont wymarzonego pięterka to niekończąca się historia. Dla mnie fasolek a dla męża fasolka ma się pojawić około 29 lipca, więc póki co jestem w około 9 tygodniu.

Pozdrawiam

Do góry