reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

kochanus
wiek nie gra tu żadnej roli, miło że jesteś z nami:-)

ja tez bym chciała przeżyć swój ślub jeszcze raz, to był piękny dzień:-):-)

Natalia
pewnie te minki musieli mieć naprawdę niezłe;-)

reklama
Dobra. Przyznam sie bez bicia, ze udzielelam sie (choc sporadycznie) na innych dzialach Lipcoweczek ale wciaz unikalam tego :zawstydzona/y:
Nie wiem czemu. Nie mam chyba zbyt wiele do pisania.
W skrocie:
pierwsza ciaza, 30-stka naa karku, troche nerwow w pierwszych tyg. ciazy, teraz juz wszystko dobrze...co jeszcze?
Mieszkan w Irlandii ale strasznie chcialabym wrocic do Polski, jednak na razie nie mozemy. Tu bede takze rodzic. Juz wybralam szpital. 15 stycz mam umowiona pierwsza wizyte. Tutaj do lekarza i szpitala chodzi sie naprzemiennie (tak, zeby poznac troche szpital i personel). Na cale szczescie moja prowadzaca lekarka to Polka.
Brzuch mi rosnie, wciaz latam do kibelka, nie mieszcze sie juz w zadne dzinsy..
To chyba tyle...czy poznalyscie mnie choc troche? Watpie:-) ale przynajmniej sie przedstawilam:-)

Witam :)
wstępnie przedstawiłam się na ogólnym :)
ale :)
Mam na imię Kasia, mieszkam od 5 lat nad morzem, co ma się zmienić w ciągu miesiąca, ponieważ mój mąż jest żołnierzem zawodowym, zmienia miejsce pracy z Darłowa do Mirosławca,a będziemy mieszkać w Kaliszu Pom. ( koło Wałcza) nad jeziorami ;)
mężatką jestem od 21 czerwca 2005 roku, a mamusią od 30 grudnia 2005 :) Jagodzianki :)
obecnie jestem w 4 ciąży, mamy już 2 aniołki i na szczęście córeczkę, która nadrabia za cała gromadkę ;)
jak zawsze w ciąży pojawiają się komplikacje ale myśle i czuje, że najgorszy etap mam za sobą
prowadzę własną firmę, a raczej widnieje jako właścicielka ;) bo faktycznie to mój mąż zajmuje się nią - poligrafia, dokładnie projekty graficzne itp. ja zajmuję się księgowością
zajmuję się córeczką i domem

Witam i na tym wątku
Mam na imię Monika, mieszkam od urodzenia w Elblągu.
Mężatką jestem od 4 sierpnia 2007 roku.
To moja pierwsza ciąża (niestety zagrożona)
Jestem księgową, a od grudnia na zwolnieniu lekarskim

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Wstepne przedstawienie mam juz za soba, tu tylko takie male uzupelnienie :) Jak juz mowilam mam na imie Ania, mam 22 latka na karku. Pochodze z malopolski, ale od paru lat mieszkam poza granicami naszego kraju, najpierw w Holandii, teraz w Niemczech..
Po paru miesiacach staranek nam sie udalo i mam wielka nadzieje ze w okolicach 4 lipca zostane mamusia :) Z moim mezem jestem od 4,5 roku, koncem marca bedziemy obchodzic 3 rocznice slubu.
To tak w skrocie :)
Pozdrawiam mamusie i fasolki

Miło nam drogie przyszłe mamusie. Razem łatwiej przetrwamy ten piękny, choć trudny czas ciąży i będziemy się cieszyć maluszkami. :tak:

Witam. Jestem Aśka, mam 21lat, będę mieszkała w Salonikach, więc tym bardziej przyda mi się kontakt z matkami - Polkami:) Moje Maleństwo ma się urodzić 30lipca

Witam,
Jeszcze się tutaj nie przedstawiłam...:)
Mam na imię Magda, skończone 31 lat, mężatką jestem od 4 lat.
Mieszkamy we Wrocławiu.
Jest to moja pierwsza ciąża, termin według OM 28 lipca.

reklama
Witam Wszystkie Panie. W końcu znalazłam miejsce gdzie mogę się przedstawić. Jestem tak bardzo zamotana, że to wszystko jest dla mnie czarną magią. A więc mam na imię Aśka mam 23 lata od prawie 3 lat jestem mężatką. Decyzję o posiadaniu dziecka podjął mój mąż, któremu trochę czasu zajęło, żeby ta decyzja była pozytywna. Ja od dawna robiłam mu dziurę w brzuchu ale bez skutecznie. Widocznie musiał do niej dojrzeć. I tak za "pierwszym podejściem" mój mąż spłodził nasze nienarodzone jeszcze dziecko. Jak na początek to sporo napisałam. Serdecznie pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i mam nadzieję, że choć trochę mnie polubicie:-)

Do góry