reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

Witam Dziewczyny
mam 24 lata,jestem z Czestochowy, w tym roku wzielismy slub 12 lipca a tu druga niespodzianka jestem w ciazy i spodziewamy sie dzidziusa 7 lipca 2009 wiec prawie na nasza rocznice:-)
krotko o sobie hmm... duzo przeszlam, uwielbiam duzo czytac
nie pracuje poniewaz studiuje dziennie, obecnie jestem na etapie pisania pracy
co do zwierzatek mam kotka-rudzielca dachowca(toxoplazmoza:-D), dwa pieski i moje ulubione rybki pyszczaki:-D
pozdrawiam Wszystkie Lipcowe Mamusie

reklama
Witajcie nowe mamusie i tatusiu!!!

nikolleczka - widzę, że termin mamy na ten sam dzień:-) Ciekawe czy będziemy takie terminowe;-)

Witam Was tutaj
Jestem Magda mam 24 lata i to moja pierwsza ciaza:tak:Mojego chlopaka poznalam 25.09.2007 na Krecie tak bum i milosc Dzidzi planowalismy juz od maja Teraz przeprowadzilam sie do ponurej Anglii bo On nie wyobraza sobie mieszkac w innym kraju Taki Angol:-)no coz
I wiecie co?On jest ode mnie mlodszy 4 lata a czasem sie czuje ze to ja jestem dzieckiem:baffled:

Witam nazywam się Anita mam 21 lat jestem meżatka od 3 lat mam juz coreczke ktora urodzilam 13,12,2004 ,wiec jestem mlodą mamą,,teraz spodziewam się drugiego dzidziusia na 13 lipca mysle ze to juz w koncu czas,Rowniez pracuje, chodze do pracy bo jak narazie dobrz sie czuje.:-):-D,A mieszkam sobie Tczewie...:-)
icon10.gif

Pozdrawiam wszystkich użytkowników BabyBoom.

No to i ja, choc wczesniej zaczelam pisac na lipcoweczkach.. mimo to przedstawie sie:)
Mam na imie Ola i 29 lat mam synka lobuza 2 l i 4 m teraz oczekuje nastepnej dzidzi (dla mnie wszystko jedno, byle zdrowe) dla m fasolka. Mieszkam w Londynie maz jest wlochem (takie male zamieszanie) Termin na 8 lipca hmmm.. ciekawe jak bedzie:crazy: Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie

witam
dziś dołączyłam więc sie przedstawię

mam na imię Agnieszka, mam 25 lat, jestem mężatką ponad 2,5 roku, mieszkamy na Podkarpaciu
obecnie oczekuję pierwszego dziecka, jestem w trakcie 10 tygodnia, termin mam na 30 lipca,
nie moge się już doczekać, bardzo się boję bo już raz poroniłam ale jestem dobrej myśli i wierzę że tym razem będzie szczęśliwe zakończenie
:-)

Idąc za powyższym przykładem parę słów o sobie
Jestem Ania, wiek 29 lat - już nie długo zmiana kodu i trójka z przodu :-D, mieszkam w okolicy Gdańska więc Pomorzanka ze mnie. Mężatką jestem od września 2004, 12 lipca 2006 zostałam mamą ślicznego i niepozbawionego temperamentu synka Tymoteusza a teraz zamierzam ten wyczyn powtórzyć z terminem na 17-go lipca :-) choć w skrytości marzy mi się córeczka...Mieszka z Nami nasza ukochana psica Briana, moje drugie oczko w głowie.
Pracuje w branży odzieżowej i póki zdrowie pozwoli postaram się być aktywną mamą. Moim hobby jest wizaż i w lutym po roku nauki zdobędę dyplom Wizażu i Stylizacji :-), bardzo czekam na ten moment ale teraz już bardziej z lenistwa niż ambicji - chce odzyskać wolne weekendy :laugh2:

Witam

To mój pierwszy post, choć nie pierwsza wizyta na forum, i w końcu postanowiłam się ujawnić.
Mam na imię Maja, mam 28 lat (już niedługo...), z moim G jesteśmy małżeństwem od czerwca 2006, a Fasolka (ja marzę o męskim, a cała rodzina o dziewczynce...) mamy nadzieję powitać na świecie w okolicach 7 lipca :)

Pozdrawiam wszystkie Ciężarówki!

reklama
Witam, jestem Kaśka, 25 lat (jeszcze, bo za miesiąc już nie ;-)), Kraków. Jak widać to mój drugi maluszek - liczę na córeczkę :tak: Mam już bowiem za dużo "plemników" w domu: mąż, syn i pies ;-) Jak też widać jestem na forum już od dawna, bo od mojej pierwszej ciąży. I życzę nam, Wam takiej intergacji i znajomości jak z "marcówkami 2006" :-) Już wiele z nas się zna i cały czas intensywnie okupujemy forum :-D
Acha: termin 19 lipiec.

Do góry