reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

catherinka zupełnie jak na styczniówkach 2007. Ruch jak na autostradzie w dalszym ciągu. Tutaj na pewno będzie podobnie.
Pozdrawiam i witam raz jeszcze.

reklama
Witam :) i z radością dołączam do lipcówek.
Mam na imię Anna, mam prawie 33 lata, 13-letnią córkę i właśnie rozpoczęłam 12 tydzień upragnionej ciąży. Termin wg OM mam na 24 lipiec. We wrześniu 2007 poroniłam w 6 tc, więc cały czas drżę w obawie, żeby tym razem się udało.
Pozdrawiam gorąco wszystkie obecne i przyszłe mamusie ...i tatusiów oczywiście również :)

Cześć jestem Ala mam 34 lata to moja druga ciaza tez w poprzedniej bylam tutaj Pozdrawiam i Witam wszystkie lipcowe mamusie

Witam i ja. Powiem Wam że zaskoczona jestem jak nas dużo. Przyrost naturalny będzie piękny :-D
Widać, że strasznie zimne te jesienne wieczory miałyśmy :-)

Troszkę już do was piszę, a jeszcze się nie przedstawiłam:) Mam na imię Ania, mieszkam przeważnie w Warszawie ;) i z tego co czytam jestem najmłodsza z Was, 18 lat:)
z moim Kochaniem jestem juz ponad 2 lata, a 14 lutego mamy ślub...juz nie moge sie doczekac:) Mam nadzieje ze nie bedzie przeszkadzac Wam moj wiek...pozdrawiam wszystkie mamusie.

kochanus, to już pewnie odliczasz dni do ślubu? Jak bym mogła to powtórzyłabym swój. To był piękny, niezapomniany dzień :happy: :happy: :happy:. Życzę, żeby 14 lutego też taki był dla Ciebie i Twojego przyszłego męża :-).

reklama
no to gratuluje i zycze przepieknej ceremoni:))
my mielismy slubowac 19.09.2009
w styczniu rok temu zaczelismy wszystko zalatwiac, rezerwowac, na poczatku wrzesnia bylismy w poslce i reszte zalatwilismy, nawet obraczki odebralismy z grawerem daty slubu:-p
i tu nagle pojawia sie niespodzianka:-D:-D:-D:-D
slub na razie odwolany hehe:-):-):-) pieniazki potrzebne na dzidzi teraz:tak::tak:
najsmieszniej bylo jak informowalismy znajomych i rodzinke ze slub odwolany, miny mieli smieszne, mysleli ze sie rozchodzimy :-D:-D:-D:-D
a tutaj bobo ma sie pojawic hehe:-):tak::tak:
planujemy tylko malutki skromniutki cywilny tu u nas w szwecji narazie:-)

Do góry