reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
witam serdecznie wszystkie Mamy Lipcowe. Mam na imię Kasia, lat 27 i to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 9 lipca 2009, więc Lipcóweczka ze mnie jak nic:-) Śledzę Wasz watek od dłuzszego czasu, ale dlugo zbieralam sie na odwagę, zeby sie zapisać. szczerze mówiąc to pierwsze forum internetowe, na ktorym się "udzielam". Mieszkam z moim mężem i psiakiem w Gdańsku, a widzialam że wiele mam lipcowych jest z Trojmiasta. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.

Pozdrawiam serdzecznie:-)

Podczytuję Was od dawna, nawet conieco napisałam na wątku głównym. Czas się przedstawić. Jestem z was najstarsza, hm.. z tego co zauważyłam, ale mam nadzieję nie zrazi was to. Mam 35 lat, 16 letnią córkę i 16 letnie małżeństwo z 36 latkiem. Jednego aniołka z czerwca 2008 roku. Pochodzimy z Wrocławia. Wierzę,że tym razem CUD się zdarzy i nam się uda. Pozdrawiam serdecznie.

Witam wszystkie forumowiczki :)

Jak już gdzieś wcześniej wspomniałam jestem Mamą prawie 2 letniej Helenki. Mam 27 lat i oczekujemy z mężem na nasze drugie dzieciątko:) termin mam na 04.07.2009 :)
Ciekawa jestem jak to będzie z dwójka szkrabów w domu :confused:

Podczytuję Was od dawna, nawet conieco napisałam na wątku głównym. Czas się przedstawić. Jestem z was najstarsza, hm.. z tego co zauważyłam, ale mam nadzieję nie zrazi was to. Mam 35 lat, 16 letnią córkę i 16 letnie małżeństwo z 36 latkiem. Jednego aniołka z czerwca 2008 roku. Pochodzimy z Wrocławia. Wierzę,że tym razem CUD się zdarzy i nam się uda. Pozdrawiam serdecznie.
Selena fajnie, że jesteś. Ja tez zanim urodze będę miała 35 lat, wiec nie jest najgorzej. Ale córkę to masz już w fajnym wieku, ona z pewnoscią Ci pomoże w opiece nad maleństwem.

Witam, Nazywam się Ania , mam 26 lat i jestem mama 3 letniego Stasia, obecnie jestem w 16 Tc. Termin porodu został wyznaczony na 3 lipca. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama
czesc Kobitki, ja znowu za długu też tu nie jestem, ale dziś z racji wolengo dnia śledzę posty i wątki i serdecznie pozdrawiam nowe Mamy. Ucieszyłam się z faktu, że coraz więcej babek widzę z Wrocka, a już nawet na GoldenLine założyłam temat poznawania się Mam z Wro bo jestem w pierwszej ciąży a moje koleżanki jeszcze nie i taka samotna się poczułam... W każdyn razie ja już 28 rok zaczęłam, 2 lata poślubie (z 7-dnio letnim partneren... miłosc od liceum) urodzi nam się dzidziuś i ciągle nie mogę uwierzyc, że będę mamą!

uściski dla Wszystkich!!!

Ania

Do góry