reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
witam serdecznie wszystkie Mamy Lipcowe. Mam na imię Kasia, lat 27 i to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 9 lipca 2009, więc Lipcóweczka ze mnie jak nic:-) Śledzę Wasz watek od dłuzszego czasu, ale dlugo zbieralam sie na odwagę, zeby sie zapisać. szczerze mówiąc to pierwsze forum internetowe, na ktorym się "udzielam". Mieszkam z moim mężem i psiakiem w Gdańsku, a widzialam że wiele mam lipcowych jest z Trojmiasta. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.

Pozdrawiam serdzecznie:-)

Podczytuję Was od dawna, nawet conieco napisałam na wątku głównym. Czas się przedstawić. Jestem z was najstarsza, hm.. z tego co zauważyłam, ale mam nadzieję nie zrazi was to. Mam 35 lat, 16 letnią córkę i 16 letnie małżeństwo z 36 latkiem. Jednego aniołka z czerwca 2008 roku. Pochodzimy z Wrocławia. Wierzę,że tym razem CUD się zdarzy i nam się uda. Pozdrawiam serdecznie.

Witam wszystkie forumowiczki :)

Jak już gdzieś wcześniej wspomniałam jestem Mamą prawie 2 letniej Helenki. Mam 27 lat i oczekujemy z mężem na nasze drugie dzieciątko:) termin mam na 04.07.2009 :)
Ciekawa jestem jak to będzie z dwójka szkrabów w domu :confused:

Podczytuję Was od dawna, nawet conieco napisałam na wątku głównym. Czas się przedstawić. Jestem z was najstarsza, hm.. z tego co zauważyłam, ale mam nadzieję nie zrazi was to. Mam 35 lat, 16 letnią córkę i 16 letnie małżeństwo z 36 latkiem. Jednego aniołka z czerwca 2008 roku. Pochodzimy z Wrocławia. Wierzę,że tym razem CUD się zdarzy i nam się uda. Pozdrawiam serdecznie.
Selena fajnie, że jesteś. Ja tez zanim urodze będę miała 35 lat, wiec nie jest najgorzej. Ale córkę to masz już w fajnym wieku, ona z pewnoscią Ci pomoże w opiece nad maleństwem.

Witam, Nazywam się Ania , mam 26 lat i jestem mama 3 letniego Stasia, obecnie jestem w 16 Tc. Termin porodu został wyznaczony na 3 lipca. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama
czesc Kobitki, ja znowu za długu też tu nie jestem, ale dziś z racji wolengo dnia śledzę posty i wątki i serdecznie pozdrawiam nowe Mamy. Ucieszyłam się z faktu, że coraz więcej babek widzę z Wrocka, a już nawet na GoldenLine założyłam temat poznawania się Mam z Wro bo jestem w pierwszej ciąży a moje koleżanki jeszcze nie i taka samotna się poczułam... W każdyn razie ja już 28 rok zaczęłam, 2 lata poślubie (z 7-dnio letnim partneren... miłosc od liceum) urodzi nam się dzidziuś i ciągle nie mogę uwierzyc, że będę mamą!

uściski dla Wszystkich!!!

Ania

Do góry