reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamy :-)
Mam na imię Karola i mieszkam w Wawie. Wcześniej odwiedzałam to forum jako gość, ale w końcu udało mi sie znaleźć troszkę czasu, żeby zarejestrować sie. Z czego ogromnie się ciesze :-)
W brzuszku nosze swoją pierwszą dzidzie, która ma przyjść na świat 23 lipca. A dokładniej, jak sie dziś dowiedziałam - córeczkę;-).... a tata dzidzi tak bardzo chce mieć Stasia... troszkę sie zdziwi. jak sie dowie, że to dziewczynka
będzie.. .Mh.. Też myślałam, że będzie chłopak - chyba te wszystkie powszechnie znane zwiastuny płci dziecka nie sprawdzają się....
Miło Was wszystkie poznać i mam nadzieje , że wspólnie będziemy sie wspierać podczas ciąży, jak i po porodzie :-)

Pozdrawiam

Stopi witamy wsród lipcowych mamus. i gratuluje córeczki. tez wedlug om mam termin na 23 lipca.
zapraszamy na nasze watki. pozdrawiam

Cześć, cześć DOSIA :-)

To co trzymamy kciuki , żeby 23.07 rodzic :-) Ja coś czuje, że mój termin 23.07 troszkę się przesunie , bo w ciągu 1tyg. dni otrzymałam od lekarzy różne wersje, w którym tygodniu ciąży jestem - 15,16,17 :-) Ale to już tak jest, że ciężko dokładnie określić termin :-)

Pozdrawiam

witam, mam na imie Kasia i pochodze ze ślaska :] termin mam na 27 lipca ale wedlug gina tak dlugo nie dociagne ciązy zważywszy na jej trudny pocztek :] ale poki co trzymamy sie mocno :]

Ps gdzie mozna znalesc instrukcje gdzie sie wstawia suwaczka w podpisie?

reklama
Do góry