reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamy :-)
Mam na imię Karola i mieszkam w Wawie. Wcześniej odwiedzałam to forum jako gość, ale w końcu udało mi sie znaleźć troszkę czasu, żeby zarejestrować sie. Z czego ogromnie się ciesze :-)
W brzuszku nosze swoją pierwszą dzidzie, która ma przyjść na świat 23 lipca. A dokładniej, jak sie dziś dowiedziałam - córeczkę;-).... a tata dzidzi tak bardzo chce mieć Stasia... troszkę sie zdziwi. jak sie dowie, że to dziewczynka
będzie.. .Mh.. Też myślałam, że będzie chłopak - chyba te wszystkie powszechnie znane zwiastuny płci dziecka nie sprawdzają się....
Miło Was wszystkie poznać i mam nadzieje , że wspólnie będziemy sie wspierać podczas ciąży, jak i po porodzie :-)

Pozdrawiam

Stopi witamy wsród lipcowych mamus. i gratuluje córeczki. tez wedlug om mam termin na 23 lipca.
zapraszamy na nasze watki. pozdrawiam

Cześć, cześć DOSIA :-)

To co trzymamy kciuki , żeby 23.07 rodzic :-) Ja coś czuje, że mój termin 23.07 troszkę się przesunie , bo w ciągu 1tyg. dni otrzymałam od lekarzy różne wersje, w którym tygodniu ciąży jestem - 15,16,17 :-) Ale to już tak jest, że ciężko dokładnie określić termin :-)

Pozdrawiam

witam, mam na imie Kasia i pochodze ze ślaska :] termin mam na 27 lipca ale wedlug gina tak dlugo nie dociagne ciązy zważywszy na jej trudny pocztek :] ale poki co trzymamy sie mocno :]

Ps gdzie mozna znalesc instrukcje gdzie sie wstawia suwaczka w podpisie?

reklama
Do góry