reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozmajmy sie :-)

Dobra bo jeszcze mnie tu nie bylo ;) Ania lat 27(jeszcze) w domu mam 4,5 letniego Michala i 8 miesieczna Zosie ;) termin pod koniec października, a kiedy dokladnie bede wiedziec 15go po USG ;)

reklama
Cześć dziewczyny,

mam na imię Ania i jestem w mojej pierwszej ciąży. Od prawie 3 lat mieszkam w Londynie, ale będę rodzić w Krakowie. Termin 25.10. Póki co czekam na swoje pierwsze USG, które mam za tydzień. Ciąża w UK jest ciut inaczej prowadzona niż w Polsce. Dzisiaj badania krwi.

Hej dziewczyny teraz moja kolej...na forum jestem tak naprawdę od dziś:)
Mam na imię Beata mam 28 lat mieszkam w Grudziądzu
Po chyba dwóch latach starań nareszcie niespodziewanie okazało się, że jestem w długo wyczekiwanej i upragnionej ciąży, straszne było to czekanie i rozmyślanie co jest nie tak aż nagle bum:) a raczej baby boom hehe
Obecnie jestem w 15tyg i 2 dc przewidywany termin porodu 02.10

Miło mi Was wszystkie poznać:)

reklama
Do góry