reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozmajmy sie :-)

reklama
Ooo dopiero dojrzałam że mnie tu nie było
No więc Karolina lat jeszcze 28 mama prawie 5 letniej Leny mieszkam w Gnieźnie.

Ja w pierwszej ciąży też miałam mieć CC 11 dni wcześniej ,ale mój gin był na urlopie a ordynator jak mnie zobaczył to mnie wyśmiał po co tak szybko przyszłam.. stwierdził,że kupiłam sobie zaświadczenie lekarskie,że muszę mieć CC i chciał bym rodziła naturalnie co u mnie oznaczać może utratę wzroku .. Ech.. Ci dwaj lekarze nie bardzo się lubili a mnie się oberwało..:oo2:

Natusia, ale cham. Ale mialas w koncu cc? A jesli moge zapytac i to nie tajemnica to jaka masz wade wzroku, ze byla wskazaniem do cc? I takie zaswiadczenie daje okulista, czy gin?

Iśka musiałam jechać karetką do szpitala z oddziałem okulistycznym do miasta 40km od mojego by mnie zbadał lekarz okulista czy faktycznie mam tę wadę. Przy dużym wysiłku grozi mi odklejenie siatkówki. Miałam CC i ten cały cyrk był nie potrzebny.Ale ordynator był nieźle po****
Zaświadczenie miałam od mojego lekarza u którego leczę się już chyba z 20 lat,tyle tylko że on przyjmuje prywatnie i stąd stwierdzenie,że kupiłam CC.. Mój gin miał zapisane to,ale ordynator tego nie uznał..prostak..

No cyrk na kolkach. Natusia, wspolczuje przejsc z takim gburem. Szkoda slow do takich lekarzy. Dobrze chociaz ze wszystko sie dobrze skonczylo :)

reklama
Do góry