reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozmajmy sie :-)

Dobra bo jeszcze mnie tu nie bylo ;) Ania lat 27(jeszcze) w domu mam 4,5 letniego Michala i 8 miesieczna Zosie ;) termin pod koniec października, a kiedy dokladnie bede wiedziec 15go po USG ;)

reklama
Cześć dziewczyny,

mam na imię Ania i jestem w mojej pierwszej ciąży. Od prawie 3 lat mieszkam w Londynie, ale będę rodzić w Krakowie. Termin 25.10. Póki co czekam na swoje pierwsze USG, które mam za tydzień. Ciąża w UK jest ciut inaczej prowadzona niż w Polsce. Dzisiaj badania krwi.

Hej dziewczyny teraz moja kolej...na forum jestem tak naprawdę od dziś:)
Mam na imię Beata mam 28 lat mieszkam w Grudziądzu
Po chyba dwóch latach starań nareszcie niespodziewanie okazało się, że jestem w długo wyczekiwanej i upragnionej ciąży, straszne było to czekanie i rozmyślanie co jest nie tak aż nagle bum:) a raczej baby boom hehe
Obecnie jestem w 15tyg i 2 dc przewidywany termin porodu 02.10

Miło mi Was wszystkie poznać:)

reklama
Do góry