reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozmajmy sie :-)

reklama
Hej :) z tej strony Patrycja. Mieszkam w woj. Śląskim i będzie to moja pierwsza dzidzia ;) udało się tak naprawdę w pierwszym cyklu, bo chociaż staraliśmy się trzy cykle, to przez pierwsze dwa nie miałam owu i walczyłam z torbielą. Termin według OM wychodzi na 31.10/01.11 ;)

Edit: zapomniałam dodać - Mam 25 lat :)

Witam się i ja;)
Nazywam się Ada, w październiku skończe 28 lat i w tym samym mc powitam na świecie moje 2 dziecko.
mam już syna (skończy w tym roku 8 lat).

Moja ciąża to szansa 1/1000 przy stosowaniu antykoncepcji... ju z się z tym oswoiłam chciaż był to dla nas szok...:baffled:

pozdrawiam wszystkie mamusie;)

ps. TP ok.22/10/2016 dowiem sie wiecej w tym tyg po wizycie u gin

do grudnia stosowałam plastry evra ale cos sie zaczelo dziac od pazdziernika i 2.01 dostalam krwawienie w czasie stosowania 3 plastra (1,5 tyg za wczesbnie).. jakos kolo 14 poszlam do gina (jak lkrwaw. ustalo) i zmienil mi na tabl. belara... wypisal mi rec na 2 opak. bo swtierdzil ze trzeba zob jak zareaguje... no to zareagowalam ....

wyszlo ze 29-30 styczen mialam owulke ktora nie powinna sie wydarzyc.

nigdy nie mialam zadnych badan hormonalnych zleconych... moze wybral dla mnie za slabe ... nie wiem/..

bralam normalnie bo jestem panikarą... biegunki ani nic w tym stylu nie miala, lekow nie biore...

13.02 powinnam zaczac 2 opak. ale ze nie bylo krwawienias to w pon zrobilam test... II kreski, we wtorek beta 259

a ze latwo mi wyliczyc bo TZ pracuje za granica i bylam z mlodym u niego na feriach to wyszlo ze zaszlam jakos od razu jak przyjechalam do niego....

teraz tylko nie wiem jakie zabezpieczenie wybrac jak urodze bo bron boze nie chce 3 dziecka

reklama
Oj nie pamietam bo swoj ustawialam dwa lata temu a teraz kozystam z aplikacji na telefonie I tu.nie ma ani nie widac

Do góry