reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozmajmy sie :-)

MartaDiabłaWarta - przepraszam ale nie jestem w stanie opisać przez co przeszłam strasznie źle to wspominam a nie chcę się dodatkowo stresować, dołować i płakać a jak piszę to mam łzy w oczach w każdym razie synek miał bardzo poważną nieuleczalną wadę serca :-(

Beti39, tak mi strasznie przykro tak się teraz popłakałam, że dojść nie mogę do siebie - to takie niesprawiedliwe no i zgadzam się z tym co napisałaś!!

reklama
Dziewczyny nawet nie wyobrażam sobie co przeszlyscie. Dbajcie o siebie i myślcie pozytywnie. Ściskam mocno

Cześć :) podczytuje tu Was od wczoraj i tak mi się spodobało,że się zarejestrowałam,chciałam już wczoraj się z Wami przywitać,ale telefon odmówił mi posłuszeństwa..
A więc tak, mam na imię Natalia i pochodzę z woj. Kujawsko-pomorskiego, jestem mamą przedszkolaczka :) a raczej "przedszkolaczki" ;)
Dwa tygodnie temu okazało się, że @ nie nadejdzie a na teście pojawiły się dwie kreseczki :) Ciąża planowana,ale nie spodziewaliśmy się,że uda się już za pierwszym razem :) no właściwie to drugim bo pierwszy raz było w październiku ale potem była przerwa,aż do stycznia. Według kalkulatora jestem w 7 tygodniu ciąży a termin mam na 9 październik. Do lekarza idę 2 marca. Pozdrawiam Was :)

Meg mi termin aplikacja obliczyła zobaczymy co powie gin za dwa tygodnie. Ale fajnie że znalazłam to miejsce :) Jest tu tyle kobiet które przeżywają dokładnie to co ja :)

Witajcie, jestem Justyna, studentka, jestem w pierwszej ciąży, do tego jestem straszna panikara! Dużo ćwiczę (wspinaczka, fitness), stralismy sie o ziarenko tak bardziej intensywnie 7 cykli, ogólnie ponad rok.

Ostatnia edycja:
A no i jestem huskomamą ;) mamy suczkę rasy husky i zaprzęgowy wilk, leczyla mój instynkt macierzyński i będzie cudną starszą siostrą ;)

reklama
Do góry