reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

u mnie kg w dol ;D git, zwlaszcza, ze ochota na cwiczenia znowu mi przeszla a glod weglowodanowy zaspakajam jak zaspakajalam. moze za jakis czas zgubie jeszcze te 3kg, kt mi sie marza...

reklama
ja ćwiczę codziennie rano - tak się zaparłam ;)
ale poza tym to diety żadnej nie prowadzę - ciasteczka jak mam ochotę to jem i już :laugh:

Kate potrafia tu zdołowac co??
ja szczeze naj mniej lubie ten wątek.
jak zacznie mi spadac waga to pewnie polubie go bardziej narazie zaglądając tu sie załamuje wiec spadam ;D

No niestety u mnie to daleka przeszłość :( Ale mi to zwisa. Jak przyjdą ciężkie czasy, będę miała energetyczne zapasy ;D

Ty to zawsze znajdziesz wyjscie z opresji ;D ;D ;D ;D

ale ja i tak przezyje dłuzej niz Ty Apryzula słoniny u mnie w cholere ;) ;D ;D ;D

reklama
Do góry