reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ja tez mam te manie slodyczowa tzn nie mam tak ze musze duzo, wrecz nie moge duzo ale np. jeden raz dziennie musialam zaliczyc cos slodkiego np rano na sniadanie kanapka z nutella albo jem jakis serek bo do kawy rano bo ja musze na slodko to potem po obiedzie na deser jakis tez kawalek czekoladki czy cos tam, jakies ciastka:zawstydzona/y:. Ale teraz wlasnie przechodze taki troche przymusowy detox i nic slodkiego nie jem wogole przez dwa dni bylam na diecie kleikowej. Po antybiotyku ktory bralam na zapalenie krtani cos mi sie porobilo i dostalam jakichs biegunek. Bylam u lekarza i wlasnie sie lecze teraz, odnawial flore bakteryjna ukladu pokarmowego i oczyszczam sie:tak: Generalnie czuje sie coraz lepiej. Pije duzo wody, herbaty zielonej, czerwonej, owocowej, z 1 zwykla rano zamiast kawy. Coraz mniej mnie ciagnie do slodyczy, jak mam ochote to jem sucharka. Wogole to po tym tez chce zmienic sposob odzywiania sie bo wydawalo mi sie ze sie w miare zdrowo odrzywiam ale daleko mi bylo do tego:sorry:. Mysle ze na wage to tez sie przelozy bo juz czuje sie lzejsza. Chce sobie tez zrobic jakac kuracje oczyszczajaca np. syropem czosnkowym. slyszalyscie cos o tym? Chcialabym sobie kupic taki sok Alveo ale mnie qrna nie stac. Znacie moze jeszcze jakies dobre sposoby na oczyszczanie organizmu?

reklama
Do kuracji oczyszczającej trzeba się wcześniej przygotować. 2-3 dni wcześniej należy zrezygnować z picia alkoholu i kawy, a także z jedzenia tłustych i smażonych potraw. Ta zasada obowiązuje również dzień po oczyszczaniu.
Kuracje są podzielone na 4 różne:
1. płynna
2. warzywna
3. owocowo-warzywna
4. ryżowa
Napisz angie jaka by cie interesowala to napiszę dokładnie, bo tekstu trochę jest a nie chce mi się wszystkiego pisać ;-)

sama nie wiem Trini wiem ze by to wymagalo dluzszego pisania wiec nie chce cie absorbowac az tak. A powiedz mi jesli przeczytalas ten artykol to ile one tak mniej wiecej trwaja te kuracje i czy wszystkie sa bardzo eliminacyjne i malo urozmaicone? generalnie to poszukam sobie jeszcze czegos w necie. Ale czy ktoras z nich wydala ci sie w miare przystepna?

Do góry