reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

a mi znowu ćwiczenia odpadłu - jestem cała taka obolała - ze jak nogę podnoszę do góry to wyję z bólu - awięc czekam do poniedziałku - i na efekty fizykoterapii :(

reklama
a ja od 6 dni ćwiczę 6 weidera.. i nie wiem czy sobie wmawiam, czy rzeczywiście działa... jakby już leciutką poprawę widzę

trini,a ile wazyłaś przed ciażą...sorka,ze pytam,ale Ty już tak malutko ważysz,a ciągle mówisz,ze wiecej niż przed ciążą,z drugiej strony malutka jesteś,wiec się zastanawiam:)

biedronka ja przed ciążą ważyłam 43kg i bardzo mi się podobała moja sylwetka wtedy ;) Teraz mam 48,3kg, więc to nadal 5kg więcej, ale ogólnie już przestałam narzekać :) Taką wagę miałam jak poznałam mojego męża i wtedy mu się podobałam, to teraz też muszę ;)
ola gratulacje i trzymaj tak dalej :)
a+t+? tak to czasami bywa :(

a ja zaczelams ie obrzerac niewiem co isie porobilo....jak wczensije mialam wstret do zarcia to teraz co chwilke cos bym zjadla ale nie wiem co....i chodze zagladam ale nic nie chce z tego co jest....i tak waga pokazuje nadal 53 kg....i nie chce zejsc w dol o 5 :(:(

reklama
to jak ja poznałam mojego starego to chyba 52 ważyłam,ale potem ważyłam 48,kiedy zaszłam w ciażę z Ewulką...potem w ciazy wiadomo słoniowo...po ciąży 50 i teraz 55-56 i nic nie chce zejśc w dół...

Do góry