reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Na pomoc ludzi nie licz zbytnio.
Co do 4 piętra współczuje ja nie mam schodów ale mam do parku z górki a wracam pod i tak 3 razy dziennie i pchając wózeczek
Damy rade.
Co do 4 piętra współczuje ja nie mam schodów ale mam do parku z górki a wracam pod i tak 3 razy dziennie i pchając wózeczek
Damy rade.
no ja juz troche wykonczona jestem codziennymi 3 godzinnymi spacerami. Wktor jest teraz na etapie "tylko mamusia" i oprocz tych spacerkow generalnie ciagle musze sie nim zajmowac bo przy innych placze. No ale z wielka radoscia zauwazylam ze juz 2 dzien udaje mi sie go uspic bez noszenia, tylko pomiziam po policzku
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
a ja dzis ide drugi raz na areobik... zajecia mam w srody i poniedzialki... mysle ze do konca roku sobie pochodze bo potem work...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Agusiaaa jak ci zazdroszcze ja ruszam na aerobik od pazdziernika i na razie po dwie godzinki i bede zwiekszac. nie odpuszcze jak juz zaczne bo patrzec na siebie nie moge
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ale sie porobilo w tym forum Ja bylam na aerobiku w sobote i bylo super. Dawno tak dobrze sie nie czulam. Szkoda, ze nie mam za bardzo na to czasu teraz :-(
No ja wczoraj miałam taki maraton jak Heksa
- z wózkiem do autobusu
- potem 3 km na piechtę ( wszystkie drogi są rozkopane i problem gdziekolwiek dojechać) - do przychodni
- potem znowu - 3 km -
- do autobusu zwóżkiem
- do Romka pracy
- godzinę jazdy samochodem na basem
- kąpiel w basenie - super - ale męczące - cały czas na czworakach
- godzinny powrót samochodem do domu - i padłąm z MIrkiem
dzisiaj mnie bolą nogi i pośladki - no może w końcu trochę schudnę :ninja:
- z wózkiem do autobusu
- potem 3 km na piechtę ( wszystkie drogi są rozkopane i problem gdziekolwiek dojechać) - do przychodni
- potem znowu - 3 km -
- do autobusu zwóżkiem
- do Romka pracy
- godzinę jazdy samochodem na basem
- kąpiel w basenie - super - ale męczące - cały czas na czworakach
- godzinny powrót samochodem do domu - i padłąm z MIrkiem
dzisiaj mnie bolą nogi i pośladki - no może w końcu trochę schudnę :ninja:
reklama