reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
;D A ja ostatnio cwicze sobie co 2 dzien i tak tez cwiczyłam przed ciaza, tyle ze raz w tyg w klubie...Sama sobie układam treningi i jest mi z tym dobrze bo nie musze wyrabiac jakichs tam monotonnych powtorzen tego samego co dziennie i staram sie cwiczenia robic wymiennie na rozne partie. Na drugi dzien laba i miesnie odpoczywaja a nastepnego znowu cwiczenia...Niestety nie moge wyeliminowac zupełnie słodyczy i musze dziabnac chocby jednego, dwa wafelki w ciagu dnia ::) Ale biore sie juz serio za siebie...musze. Co wieczor jabłuszko na poprawe przemiany...i takie tam pierdoły...a jutro ide na rower, puki ciepło i mezol ma wolne.

angi super mobilizacja

ja z mal zaczne chodzic juz niedlugo na basen,tez bym sie zapisla na tak szkolke musze tutaj poszukac,nie moge sie rowniez doczekac jak pojdziemy na masarz,spiewy,grupy dla maluchow,moz epoznam nowe mamy bedzie z kim pogadac,wyrwac sie w koncu z domu,no i od pazdziernika szukam pracy,mam nadziej,ze znajde,chce opiekowac sie dziecmi,to robilam tutaj przez 6 lat,wiec teraz bede mogla moja coreczke brac z soba ;D ;D ;D

lilith - biedacwo :( :(
ja będę chodziła na basen ( pisałam już na chorobach m aluszków) - na szczęście lub nieszcczęście mam darmo

LILITH Ty bidulko bardzo Ci wspolczuuje :( :( :(
a i pisalas ze masz plaska pupe po ciazy w ten sposob zmobilizowalas mnie do przygladniecia sie blizej mojej i niestety mam ten sam problem przed ciaza taka fajna odstajca a teraz wyglada jakby mi ktos deska do praskowania przylozyl TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do kg to mi zeszlo juz chyba troche wiecej niz mialam przed a to przez brak czasu

reklama
a ja znow 2 dni nie cwiczylam 6Weidera, bo ten ząb... i jeszcze okres dostalam :( Spieprzylam sprawe z ta 6W :( Life is brutal :(

Do góry