reklama
;D A ja ostatnio cwicze sobie co 2 dzien i tak tez cwiczyłam przed ciaza, tyle ze raz w tyg w klubie...Sama sobie układam treningi i jest mi z tym dobrze bo nie musze wyrabiac jakichs tam monotonnych powtorzen tego samego co dziennie i staram sie cwiczenia robic wymiennie na rozne partie. Na drugi dzien laba i miesnie odpoczywaja a nastepnego znowu cwiczenia...Niestety nie moge wyeliminowac zupełnie słodyczy i musze dziabnac chocby jednego, dwa wafelki w ciagu dnia : Ale biore sie juz serio za siebie...musze. Co wieczor jabłuszko na poprawe przemiany...i takie tam pierdoły...a jutro ide na rower, puki ciepło i mezol ma wolne.
angi super mobilizacja
ja z mal zaczne chodzic juz niedlugo na basen,tez bym sie zapisla na tak szkolke musze tutaj poszukac,nie moge sie rowniez doczekac jak pojdziemy na masarz,spiewy,grupy dla maluchow,moz epoznam nowe mamy bedzie z kim pogadac,wyrwac sie w koncu z domu,no i od pazdziernika szukam pracy,mam nadziej,ze znajde,chce opiekowac sie dziecmi,to robilam tutaj przez 6 lat,wiec teraz bede mogla moja coreczke brac z soba ;D ;D ;D
ja z mal zaczne chodzic juz niedlugo na basen,tez bym sie zapisla na tak szkolke musze tutaj poszukac,nie moge sie rowniez doczekac jak pojdziemy na masarz,spiewy,grupy dla maluchow,moz epoznam nowe mamy bedzie z kim pogadac,wyrwac sie w koncu z domu,no i od pazdziernika szukam pracy,mam nadziej,ze znajde,chce opiekowac sie dziecmi,to robilam tutaj przez 6 lat,wiec teraz bede mogla moja coreczke brac z soba ;D ;D ;D
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
LILITH Ty bidulko bardzo Ci wspolczuuje
a i pisalas ze masz plaska pupe po ciazy w ten sposob zmobilizowalas mnie do przygladniecia sie blizej mojej i niestety mam ten sam problem przed ciaza taka fajna odstajca a teraz wyglada jakby mi ktos deska do praskowania przylozyl TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do kg to mi zeszlo juz chyba troche wiecej niz mialam przed a to przez brak czasu
a i pisalas ze masz plaska pupe po ciazy w ten sposob zmobilizowalas mnie do przygladniecia sie blizej mojej i niestety mam ten sam problem przed ciaza taka fajna odstajca a teraz wyglada jakby mi ktos deska do praskowania przylozyl TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do kg to mi zeszlo juz chyba troche wiecej niz mialam przed a to przez brak czasu
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Pół godzinki na rowerku zaliczone
reklama