reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

oleńka to i tak ładnie zrzuciłaś te zbędne kg po ciąży, a te resztę to na pewno też ci się uda.
Ja planuję schudnąć jeszcze ze 4kg, ale chyba mogę mieć tylko nadzieję... chociaż w piątek jak będzie ładna pogoda to wybiorę się na rower, a w następnym tygodniu basen mi się marzy... :)

reklama
ja ogolnie mam klopoty z uklade po karowym i prawie nic nie moge jesc - w szpitalu diete mi wprowadzili taka jak do wzodow, zreszta i tak na wiekszosc rzeczy mam alergie i mimo tego ze czesto wymiotuje i mnie czysci(sorki za szczerosc-ale tak jest po kazdym posilku prawie) to nic nie chudne! i tylko w ciazy sobie moglam pozwolic bo wtedy to nawet niewiedzialam co to skurcze lub bole brzucha....nie liczac wymiotow...

Maxin a nie pamietasz jak bylysmy na starajacych i ciagle sie skarzylam...oh wiecie ja sie juz przyzwyczailam po latach ale jak inni slysza to wlasnie tak reaguja a dla mnie to jest wlasnie normalnosc....

ciagle 53,5kg ;D no i tak sie narazie utrzymuje.......ale poniewaz zeszly mi cm z bioder i pasa, to sobie kombinuje, ze jak wroce do Bleeeelgii ;) to bede sie mogla juz zmiescic we wszystkie spodnie! hur-A! ;D

a zamierza ktoras z was chodzic na basen z dzidzia?
bo ja bardzo chce i juz bym sie zapisala, ale trzeba od razu podpisac umowe na rok, a ja wyjezdzam pod koniec wrzesnia wiec raczej czegos w Antwerpen poszukam.

Agatje ja chodze z Szymonem na basen jak miała 2,5 mc teraz idzemy juz 5 raz i bedziemy nurkowac az sie boje jestem zadowolona z tej szkółki chociaz nie jest to za tania impreza ale polecami i uwazam ze warto:)

no u nas w Łodzi jest jedna szkoła dla niemowląt ale nie dość że jest strasznie daleko to jeszcze ten basen mi sie jakoś nie podoba, na zdjeciach wyglada tak ponuro :/

reklama
u nas tez jest, tez dosc daleko od nas ale tato zawiezie.zamierzam isc dokladnie sie wypytac i dowiedziec teraz jak mezus bedzie mial urlop.

Do góry