reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
a powiedz Agatatje jak wracasz do kraju,czy masz moze problemy z przestawienie sie na jedzonko,bo ja zwasze przez pierwsze dni jem wszystko oczami,ale jakos smaku nie mam,ale po paru dniach mija i objadam sie naszymi smakolykami bo tutaj jedzenie plastikowe,najgorszy chleb,tylko z tostera sa zjadliwe,alez ile mozna tosty wcinac

jakos nie mam problemow, tylko troche inaczej jem w Belgii a troche inaczej tutaj, przynajmniej jesli chodzi o obiady to sie rozni dieta
na szczescie u Belgow da sie kupic normalny chleb i duzo roznych fajnych warzyw sie nauczylam jesc jak wyjechalam szczegolnie ze mloda bylam i dopiero zaczelam wtedy sama gotowac.

Widać, że wystarczy przyjechać do naszego biednego kraju i od razu z głodu się chudnie ;D ;D ;D Mi to chyba tylko do Mongolii pojechać ;)

hehehehe
;D

ale ja ostatnio patrzylam na Britney i mi sie tak marzy zeby tez Olafka tulic do nowego ciazowego brzuszka ;D
siostrzyczke chce mu zrobic.......wiem wariatka hehe
jeszcze troche poczekam, sie naciesze nie byciem ciezarowka ;)

a ja w kocu byla dzis na solarium i wszystko mnie swedzi,z dnia na dzien widze jak chudne i to mnie cieszy,tylko cycuszki malej,bo pokarm zanika ::)Wracaj do swoich dawnych rozmiarow ::) najlepiej maz,ja myslam,ze bedzie smutny,ze snowu malej,a on na to,ze cieszyc sie w kocu bedzie mial swoj rozmiar na reke ;D

reklama
ooooooo ja tez chce na solarium bo slonko se poszlo zanim zdarzylam sie poopalac
no i chyba zaczne robic brzuszki kurde, bo mnie zaczal wkurzac ten wystajacy korbol, mimo ze zawsze taki mialam hehe
ostatnio znowu daje rade obcasom ;D niska kobitka jestem i uwielbiam obcasy wszelkiej masci, a w ciazy nie bylam w stanie w nich chodzic, wiec teraz biegam z wozeczkiem i na szpilkach ;D ;D ;D nie moge sie doczekac, zeby moje kozaki na obcasach znowu nosic bo prawie cala zime w szafie czekaly biedactwa ;)
poza tym schudlam 2kg i dalej ani rusz ::)

Do góry