reklama
a powiedz Agatatje jak wracasz do kraju,czy masz moze problemy z przestawienie sie na jedzonko,bo ja zwasze przez pierwsze dni jem wszystko oczami,ale jakos smaku nie mam,ale po paru dniach mija i objadam sie naszymi smakolykami bo tutaj jedzenie plastikowe,najgorszy chleb,tylko z tostera sa zjadliwe,alez ile mozna tosty wcinac
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
jakos nie mam problemow, tylko troche inaczej jem w Belgii a troche inaczej tutaj, przynajmniej jesli chodzi o obiady to sie rozni dieta
na szczescie u Belgow da sie kupic normalny chleb i duzo roznych fajnych warzyw sie nauczylam jesc jak wyjechalam szczegolnie ze mloda bylam i dopiero zaczelam wtedy sama gotowac.
na szczescie u Belgow da sie kupic normalny chleb i duzo roznych fajnych warzyw sie nauczylam jesc jak wyjechalam szczegolnie ze mloda bylam i dopiero zaczelam wtedy sama gotowac.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
hehehehe
;D
ale ja ostatnio patrzylam na Britney i mi sie tak marzy zeby tez Olafka tulic do nowego ciazowego brzuszka ;D
siostrzyczke chce mu zrobic.......wiem wariatka hehe
jeszcze troche poczekam, sie naciesze nie byciem ciezarowka
;D
ale ja ostatnio patrzylam na Britney i mi sie tak marzy zeby tez Olafka tulic do nowego ciazowego brzuszka ;D
siostrzyczke chce mu zrobic.......wiem wariatka hehe
jeszcze troche poczekam, sie naciesze nie byciem ciezarowka
a ja w kocu byla dzis na solarium i wszystko mnie swedzi,z dnia na dzien widze jak chudne i to mnie cieszy,tylko cycuszki malej,bo pokarm zanika :Wracaj do swoich dawnych rozmiarow : najlepiej maz,ja myslam,ze bedzie smutny,ze snowu malej,a on na to,ze cieszyc sie w kocu bedzie mial swoj rozmiar na reke ;D
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ooooooo ja tez chce na solarium bo slonko se poszlo zanim zdarzylam sie poopalac
no i chyba zaczne robic brzuszki kurde, bo mnie zaczal wkurzac ten wystajacy korbol, mimo ze zawsze taki mialam hehe
ostatnio znowu daje rade obcasom ;D niska kobitka jestem i uwielbiam obcasy wszelkiej masci, a w ciazy nie bylam w stanie w nich chodzic, wiec teraz biegam z wozeczkiem i na szpilkach ;D ;D ;D nie moge sie doczekac, zeby moje kozaki na obcasach znowu nosic bo prawie cala zime w szafie czekaly biedactwa
poza tym schudlam 2kg i dalej ani rusz :
no i chyba zaczne robic brzuszki kurde, bo mnie zaczal wkurzac ten wystajacy korbol, mimo ze zawsze taki mialam hehe
ostatnio znowu daje rade obcasom ;D niska kobitka jestem i uwielbiam obcasy wszelkiej masci, a w ciazy nie bylam w stanie w nich chodzic, wiec teraz biegam z wozeczkiem i na szpilkach ;D ;D ;D nie moge sie doczekac, zeby moje kozaki na obcasach znowu nosic bo prawie cala zime w szafie czekaly biedactwa
poza tym schudlam 2kg i dalej ani rusz :