reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
dziekuje serdecznie :)
a+t Ty nawet nic nie mow, widzialam twoj brzuch krotko po porodzie, czytalam, ze ciuchy przedciazowe nawet gubisz, ;) :laugh: smiem przypuszczac, ze jestes w nie gorszej (a pewnie i lepszej) kondycji

Wesolutka-figurga superowa! Ja też mam 2 na plusie i za cholerkę nie chcą spadać na drzewo. Aktualnie zaczęłam ćwiczyć może uda się coś jeszcze zrobić z tym moim tyłkiem
Lilith-też super wyglądasz jak przypomnę sobie Twój ogromny brzusio pod koniec ciąży to niewiarygodne że tak szybko wróciłaś do formy, jednak młodość robi swoje (hi, hi)

Wesolutka-super figurka! LILITH Ty również świetnie wyglądasz!

Ja zrzucam kilogramki powolutku, obecna waga 65kg. W sumie nie jest źle, tylko brzuszek jak siedze lub leże na boku taki sflaczały :mad:, muszę zacząć ćwiczyć. Ja przed ślubem (2lata temu) ważyłam 55-57kg ale wydaje mi się że do tej wagi nie wrócę, na razie marzę o 60!

Wesolutka ho ho ho jak laska,pieknie doszla do siebi po ciazy

Gluszek daj troche czasu organizmowi aby mogl pozbyc sie zbednych kg,i uwierz,ze zrzucisz ;D

LILITH ty rowniez na fotka wygladsz rewelka,opuchlizna na pewno nie momagala

Ja sie ciesze,ze juz bez problemu wbijam sie w ciuchy z przed ciazy,jak milo powrocic do starych lachow,czuje sie znowu lekka i nawet podobam sie sobie,tylko nie nago,fffujjjj,uda mam brzydkie celulitis starszny sie zrobil,a nigdy nie mialam,zalamka,no ale coz to sa uroki bycia w ciazy,pewnie jak bym przytyla tylko pare kg to by tak nie bylo,ale 20kg to troche za duzo na taka chudzine ktora bylam w tamtym roku.NO I WLOSY ZACZELY MI WYPADAC I ZEBY BOLA

reklama
Wesolutka, Lilith, Maxin nie marudzić mi tu !!!!!!!!! wchodzicie w ciuchy przedciążowe!!!!!!!!! zgrabne kobity i niezadowolone heh
Głuszek ty też nie lepsza !!! MACIE TU OPIEPRZ OD EWE
Nie poto tyłam 9 miesięcy żeby wszystko zrzucić w 3 miesiące, tak jak wyżej wymienione koleżanki. WSTYD MI ZA WAS ;) nie poczekałyścnie na mnie ;)
mi zostało jeszcze 5 kilo i się JUŻ nie przejmuję :p kupilam sobie pełno ciuchów :) i jest git. Ja sobie chudne pomalutku 1+2 kg na miesiac, tak jak gosiek :)

Do góry