reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
przykro tak zostawiac bobasa :(:(:( ja nie wiem kiedy sie zdecyduje narazie jak jest na cycu to bedziemy wciaz razem :)

gluszek to jeszcze daleko nie mysl tylko cisz sie Marysia

ja z tego powodu znów dziś ryczałam, każde moje samopocieszanie że jakoś to będzie kończy się na beku że będzie okropnie

współczuję...za chiny nie umiałabym zostawic moich kluseczek...między innymi dlatego zdecydowałam się na drugiego potwoka,zeby dłuzej byc z Ewulką,bo nie wyobrażałam sobie rozstania z nią...wiem,ze gadam jak psychol...ale powiem wam,że trochę łatwiej by mi chyba było teraz...znaczy i tak nie zostawię kini z babcią do czasu aż bedzie miała jakieś1,5 roku...czyli jak Ewulkę:)dopiero jak zaczęła sikac na nocniczek zaczęłam ją zostawiac...ależ obco było...

nananan ja ino na chwilkę:) melduję (szczególnie przodownicy trini:)żem se zakupiła rower stacjonarny-magnetyczny w realu...badziew,ale dojade do 47 kg jutro z rana startuje,wiec prosze trzymac kciuki:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

trzymamy trzymamy! ja mam od kolezanki taki dziwny przed potopowy chyba ale ja zaczynam od poniedzialku jak mezus bedzie mial 1 zmiane:) wymecze sie do poludnia a potem luz:)

Mi się dziś śniło, że ukończyłam maraton. Biegłam do Gdańska. Już czuję, że schudłam ;D ;D ;D

reklama
biedronka jestem z Ciebie dumna :laugh: tylko, że ja już nie jestem przodownica :(((((((( Waga u mnie stoi w miejscu, bo tu co chwilkę się ważę i tylko załamka. Jak wrócę to muszę sprawdzić na swojej, ale obawiam się, że jeszcze mi coś doszło buuuuuu :(((((((((((
wesolutka super figurkę ma teściówka ;)
abryz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry