reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
przykro tak zostawiac bobasa ja nie wiem kiedy sie zdecyduje narazie jak jest na cycu to bedziemy wciaz razem
gluszek to jeszcze daleko nie mysl tylko cisz sie Marysia
gluszek to jeszcze daleko nie mysl tylko cisz sie Marysia
współczuję...za chiny nie umiałabym zostawic moich kluseczek...między innymi dlatego zdecydowałam się na drugiego potwoka,zeby dłuzej byc z Ewulką,bo nie wyobrażałam sobie rozstania z nią...wiem,ze gadam jak psychol...ale powiem wam,że trochę łatwiej by mi chyba było teraz...znaczy i tak nie zostawię kini z babcią do czasu aż bedzie miała jakieś1,5 roku...czyli jak Ewulkędopiero jak zaczęła sikac na nocniczek zaczęłam ją zostawiac...ależ obco było...
nananan ja ino na chwilkę melduję (szczególnie przodownicy triniżem se zakupiła rower stacjonarny-magnetyczny w realu...badziew,ale dojade do 47 kg jutro z rana startuje,wiec prosze trzymac kciuki))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka jestem z Ciebie dumna :laugh: tylko, że ja już nie jestem przodownica ((((((( Waga u mnie stoi w miejscu, bo tu co chwilkę się ważę i tylko załamka. Jak wrócę to muszę sprawdzić na swojej, ale obawiam się, że jeszcze mi coś doszło buuuuuu ((((((((((
wesolutka super figurkę ma teściówka
abryz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wesolutka super figurkę ma teściówka
abryz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D