reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

ewe zostaniesz moją idolka ;D ;D ;D ;D ;D przyjmuje opieoprz z pokora.
Dziś jakby waga pokazała 79,5 ;D ;D ;D ;D (prawie ;D ;D ;D - a jak wiadomo prawie robic wielką różnicę ;) ;) ;))

reklama
A w mojej okolicy popsuły się wszystkie wagi i więcej wskazują niż powinny, więc się już nie ważę ;D ;D ;D

ja chyba od biegania po schodach u rodzicow schudlam bo obwody sie pozmniejszaly i od przyjazdu juz 2kg zeszlo ;D
jak bym byla mniej leniwa, to pare brzuszkow bym porobila i miala plaski brzuchol.........tylko ja zawsze mialam taki lekko wystajacy hehe
w kazdym razie troche sie wkurzylam bo kupilam spodnie niedawno i niby byly dobre,a teraz spadaja, nie mowiac o jedynych jeansach w ktore sie moglam wbic niedlugo po porodzie.....te to teraz wisza mi na dupce w sumie nawet bardziej niz przed ciaza
no i kurde ja nie wiem co to ma byc, ale biust mi troche zmalal hehehehehe
zobaczymy, a noz widelec bedzie ze mnie szczupla laska na koniec pobytu w kraju ;D

reklama
Do góry