reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
moja waga jak zaklęta stoi w miejscu i nic ja sie jem juz od 2 tygodni tylko jedną kromke dziennie a waga sie na to wypieła i ani drgnie
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja chyba od biegania po schodach u rodzicow schudlam bo obwody sie pozmniejszaly i od przyjazdu juz 2kg zeszlo ;D
jak bym byla mniej leniwa, to pare brzuszkow bym porobila i miala plaski brzuchol.........tylko ja zawsze mialam taki lekko wystajacy hehe
w kazdym razie troche sie wkurzylam bo kupilam spodnie niedawno i niby byly dobre,a teraz spadaja, nie mowiac o jedynych jeansach w ktore sie moglam wbic niedlugo po porodzie.....te to teraz wisza mi na dupce w sumie nawet bardziej niz przed ciaza
no i kurde ja nie wiem co to ma byc, ale biust mi troche zmalal hehehehehe
zobaczymy, a noz widelec bedzie ze mnie szczupla laska na koniec pobytu w kraju ;D
jak bym byla mniej leniwa, to pare brzuszkow bym porobila i miala plaski brzuchol.........tylko ja zawsze mialam taki lekko wystajacy hehe
w kazdym razie troche sie wkurzylam bo kupilam spodnie niedawno i niby byly dobre,a teraz spadaja, nie mowiac o jedynych jeansach w ktore sie moglam wbic niedlugo po porodzie.....te to teraz wisza mi na dupce w sumie nawet bardziej niz przed ciaza
no i kurde ja nie wiem co to ma byc, ale biust mi troche zmalal hehehehehe
zobaczymy, a noz widelec bedzie ze mnie szczupla laska na koniec pobytu w kraju ;D
reklama