reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

odwazan jestesc kja bym chial szpilki wlozyc ale jakos sie boje,nie che pokrecic sobie kostek jak bede biedla za wozkiem,ale jak mala mam w sodelku,moze kiedysjak podrosnie ;D

reklama
ja mam traumę jeżeli chodzi o obcasy, jak broniłam licencjata, to w połowie drogi na uczelnię złamał mi się obcas, na szczeście moja babcia dotarła na czas z drugą parą i na salę weszłam jak sie patrzy. Chociaż mój promotor widział mnie z tym złamanym obcasem i bez komentarzy się nie obyło-przynajmniej się atmosfera rozluźniła.W każdym razie teraz zapylam w płaskich ;)

Agata, poczekaj z ta ciaza na mnie tak z 10 miesiecy jeszcze. Ja tez chce dziewczynke :) Moze urodzimy w tym samym dniu znowu :)

a co do obcasow to ja nigdy nie nosilam butow na obcasie, zupelnie nie umiem w nich chodzic, zreszta nawet nie probowalam :)

no bo ty kropecka to taka grunge'owa ;D
kiedys tylko w glanach chodzilam ale potem sie taka damulka zrobilam ;)
nie martw sie z drugim dziecioczkiem na pewno jeszcze troche poczekam, chce taka ciut bardziej ustabilizowana sytuacje finansowa miec, jakas prace do ktorej moglabym chodzic w ciazy i po urlopie, jakas mega fajna ;D
zaczynam powoli szukac, ale serducho mi sie kraje na mysl, ze bede musiala tego malego czlowieczka gdzies zostawiac, beczec mi sie chce na wspomnienie jakiegokolwiek zlobka......jakies obce baby z moim malym, BLEEEEEEEE

ja to już sobie poplakuje w nocy czasami na poczet tego że w grudniu wracam dopracy ;D ;D ;D
acha i z innej beczki - zwiazanej z tematem głównym - chciałam dzis sobie kupic bluze polarkowa na wyjazd, taka młodziezową, i niestety XLka jest na mnie mała (CYCKI) buuuuuuuuuuuuu

reklama
w skejtszopie ;D ;D ;D

moze znajdziesz jeszcze jakies portki z krokiem przy kolanach ;)

gosiek ja tez jakos tak mojej mamie to jeszcze bym malego zostawila (niezbyt do tego chetna bo ma dwojke 9 i 11lat hehe) ale juz przy tesciowej sa opory hehe
gluszek ja to wczoraj zasnac nie moglam bo myslalam o zlobkach i roznych innych potwornosciach

ostatnio dobry tekst przeczytalam:
na mysl o oddaniu dziecka czulam sie jakbym polknela odbezpieczony granat
;D

Do góry