reklama
ja mam traumę jeżeli chodzi o obcasy, jak broniłam licencjata, to w połowie drogi na uczelnię złamał mi się obcas, na szczeście moja babcia dotarła na czas z drugą parą i na salę weszłam jak sie patrzy. Chociaż mój promotor widział mnie z tym złamanym obcasem i bez komentarzy się nie obyło-przynajmniej się atmosfera rozluźniła.W każdym razie teraz zapylam w płaskich
Agata, poczekaj z ta ciaza na mnie tak z 10 miesiecy jeszcze. Ja tez chce dziewczynke Moze urodzimy w tym samym dniu znowu
a co do obcasow to ja nigdy nie nosilam butow na obcasie, zupelnie nie umiem w nich chodzic, zreszta nawet nie probowalam
a co do obcasow to ja nigdy nie nosilam butow na obcasie, zupelnie nie umiem w nich chodzic, zreszta nawet nie probowalam
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
no bo ty kropecka to taka grunge'owa ;D
kiedys tylko w glanach chodzilam ale potem sie taka damulka zrobilam
nie martw sie z drugim dziecioczkiem na pewno jeszcze troche poczekam, chce taka ciut bardziej ustabilizowana sytuacje finansowa miec, jakas prace do ktorej moglabym chodzic w ciazy i po urlopie, jakas mega fajna ;D
zaczynam powoli szukac, ale serducho mi sie kraje na mysl, ze bede musiala tego malego czlowieczka gdzies zostawiac, beczec mi sie chce na wspomnienie jakiegokolwiek zlobka......jakies obce baby z moim malym, BLEEEEEEEE
kiedys tylko w glanach chodzilam ale potem sie taka damulka zrobilam
nie martw sie z drugim dziecioczkiem na pewno jeszcze troche poczekam, chce taka ciut bardziej ustabilizowana sytuacje finansowa miec, jakas prace do ktorej moglabym chodzic w ciazy i po urlopie, jakas mega fajna ;D
zaczynam powoli szukac, ale serducho mi sie kraje na mysl, ze bede musiala tego malego czlowieczka gdzies zostawiac, beczec mi sie chce na wspomnienie jakiegokolwiek zlobka......jakies obce baby z moim malym, BLEEEEEEEE
ja to już sobie poplakuje w nocy czasami na poczet tego że w grudniu wracam dopracy ;D ;D ;D
acha i z innej beczki - zwiazanej z tematem głównym - chciałam dzis sobie kupic bluze polarkowa na wyjazd, taka młodziezową, i niestety XLka jest na mnie mała (CYCKI) buuuuuuuuuuuuu
acha i z innej beczki - zwiazanej z tematem głównym - chciałam dzis sobie kupic bluze polarkowa na wyjazd, taka młodziezową, i niestety XLka jest na mnie mała (CYCKI) buuuuuuuuuuuuu
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
w skejtszopie ;D ;D ;D
moze znajdziesz jeszcze jakies portki z krokiem przy kolanach
gosiek ja tez jakos tak mojej mamie to jeszcze bym malego zostawila (niezbyt do tego chetna bo ma dwojke 9 i 11lat hehe) ale juz przy tesciowej sa opory hehe
gluszek ja to wczoraj zasnac nie moglam bo myslalam o zlobkach i roznych innych potwornosciach
ostatnio dobry tekst przeczytalam:
na mysl o oddaniu dziecka czulam sie jakbym polknela odbezpieczony granat
;D
moze znajdziesz jeszcze jakies portki z krokiem przy kolanach
gosiek ja tez jakos tak mojej mamie to jeszcze bym malego zostawila (niezbyt do tego chetna bo ma dwojke 9 i 11lat hehe) ale juz przy tesciowej sa opory hehe
gluszek ja to wczoraj zasnac nie moglam bo myslalam o zlobkach i roznych innych potwornosciach
ostatnio dobry tekst przeczytalam:
na mysl o oddaniu dziecka czulam sie jakbym polknela odbezpieczony granat
;D