reklama
ale to jest niesprawiedliwe- ja jem tak zdorwo i mało kalorycznie a jestem jak gruba, wstrętna świnia i na sam widok moich nóg mnie naciaga. jak sie zatruje to nie będe musiała pić piołunu ani brac środków wymiotnych tylko pójde do lustra i sobie popatrze
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
gluszek przesadzasz dojdziesz do siebie juz niedlugo przeciez Twoja Marysia ma dopiero 2 miesiaca poczekaj jeszcze troszke, a i przeciez w ciazy tez swoje przytylas, bo mala lubila zachcianki hihihi
i nie jedz zdrowo tylko to na co masz ochotke, ja zauwazylam ze jak sie pilnowalam i jadlam zdrowo to bylo tego wiecej
i nie jedz zdrowo tylko to na co masz ochotke, ja zauwazylam ze jak sie pilnowalam i jadlam zdrowo to bylo tego wiecej
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiaczek ma racje, cos w tym jest ja odpuscilam sobie pilnowanie sie i prosze - tylko 2kg in plus. Marzy mi sie stracic jeszcze 4, i dobrze, niech sie marzy, marzenia trzeba miec pozniej pomysle, jak to zrobic. A moze same sie zgubia w pracy...?
wesolutka - super figurka - kiedy ja będę miec taką???
głuszek - ja sobie odpuściłam - zauważyłam, że w takim samym tepie chudnę jak się głodże i jak się opycham - a więc wcinam i powolutku chudnę - tak około 1 - 2 kg na miesiąc - może to mało - ale po roku to jest 12 - 24 kg - a więc sporo
głuszek - ja sobie odpuściłam - zauważyłam, że w takim samym tepie chudnę jak się głodże i jak się opycham - a więc wcinam i powolutku chudnę - tak około 1 - 2 kg na miesiąc - może to mało - ale po roku to jest 12 - 24 kg - a więc sporo
Ja sie moge pochwalic ze w 2 tyg po porodzie zrzucilam wszystko - 15 kg a pozniej dodatkowe 5niestety marzy mis ie jeszcze 5 ale cos jest ciezko...wydaje mis ie ze to z ciazy zrzucilam tak szybko bo to sama opuchlizna byla przede wszystkim a pozniej ...wiadomo nie mam czasu zabardzo na jedzonko 4 godziny spacerow minimum itd daja swoje...ale czemu waga dalej nie chce pojsc w dol....
reklama