reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
trini Ty wygladasz supersnie juz tyle co zrobilas (ciwiczenia, rowerek itp) po ciazy to ja moze w ciagu roku Ci dorownam
kasiunika - masz zakaz podawania swoim rozmiarow i wymiaro a i kilo tez bo choleraaaaaaa nabawilam sie mega kompleksirow jak to przeczytalam !!!!!! ja mam 175 cm a waze 68 kule :-[ :-[ :-[
Biedronka Ty mnie rozwalisz tymi tekstami ;D ;D ;D mozna sie posiulac ze smiechu heh
chyba zeszycik zaloze i bede sobie wkleiac
kasiunika - masz zakaz podawania swoim rozmiarow i wymiaro a i kilo tez bo choleraaaaaaa nabawilam sie mega kompleksirow jak to przeczytalam !!!!!! ja mam 175 cm a waze 68 kule :-[ :-[ :-[
Biedronka Ty mnie rozwalisz tymi tekstami ;D ;D ;D mozna sie posiulac ze smiechu heh
chyba zeszycik zaloze i bede sobie wkleiac
abryz
MAJOWA MAMA'06
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
abryz to nam jeszcze daleko do takiego ideału :laugh:
abryz
MAJOWA MAMA'06
Ja ostatnio tak intensywnie ćwiczę, że niedługo nie będę rzucać cienia. Najpierw oglądałam Mistrzostwa Europy w pływaniu, teraz w lekkoatletyce. W międzyczasie chudnę w trakcie piłki nożnej, Ligi światowej w siatkówce i skoków narciarskich. Jako wspomagacz ubieram koszulkę z napisem Mistrzostwa Polski w triathlonie ;D ;D ;D A tak na poważnie, to w sobotę się zważę u teściów, ale Wam nie powiem
reklama
O
Oleńka27
Gość
a ja wrócłam do wagi z pzed ciązy waze 50 kg ale chyba sie poszerzyłam troszke w biodrach bo wchodze w ciuszki wszytkie ale nie które jakies takie dziwne
co robiłam? hm jem jak otkurzacz jak mi sie przypomni to robie brzuszki i na basen sie wybieram od misiąca i jescze tam nie dotarłam. a teraz mam pretekst bo byłam wyciąc kaszaka i mam 3 szwy i nie moge sie kąpać
co robiłam? hm jem jak otkurzacz jak mi sie przypomni to robie brzuszki i na basen sie wybieram od misiąca i jescze tam nie dotarłam. a teraz mam pretekst bo byłam wyciąc kaszaka i mam 3 szwy i nie moge sie kąpać