dobra małpy to Wam zaraz zazdrośc dupy pościska jak Wam powiem jakiego mam wspaniałego pomysławłaśnie jem 4 kawałek arbuza,a tu kawka przede mną stoi,więc wysram pewnie wszystko,co zalega od tyg i z kibla wyjdę ze 3 kg lżejszatylko problem mam...ma ktoś pomysł jak sprawdzic...hmmmmm...w Ewy soczku utopila się osa,tak myślałam,to wylałam do kibelka,a ta siup i schowała się tam pod brzegiem muszli wiecie gdzie no nie?spuścilam wodę,ale osa zaginęła...polałam dopestosem,mężulek przejechał pod tym kartką i nic...znowu spuśiłam wodę i nic...patrzę,a ta zasuwa pod tym żywa...i teraz strach się wysrac,bo nie wieim gdzie ona się ukrywa...jak wywabic lub wydobyc trupa?
reklama
Biedrona-teraz tak ciepło zawsze możesz wyskoczyć na zieloną trawkę w razie awarii jak ta osa nadal pod klapą!
A ja dziś se pomyślałam-wkleję może swoje zdjęcie jak teraz wyglądam, no i włączam kompa i co widzę?-Kasiuńkę w negliżu (gratuluję pięknej figurki Kasiuńska, super!!!), no więc mały szok i nici z moich planów-nie będę się kompromitować.
Miałam się odchudzać ale kurcze nie mam za grosz mobilizacji, chrzciny zupełnie rozwaliły mój misterny plan. A Ty Biedroneczko ile masz wzrostu, bo tak gadasz o tej swojej dupencji a napisałaś że ważysz 53! Tyle to ja ważyłam na początku szkoły średniej.
A ja dziś se pomyślałam-wkleję może swoje zdjęcie jak teraz wyglądam, no i włączam kompa i co widzę?-Kasiuńkę w negliżu (gratuluję pięknej figurki Kasiuńska, super!!!), no więc mały szok i nici z moich planów-nie będę się kompromitować.
Miałam się odchudzać ale kurcze nie mam za grosz mobilizacji, chrzciny zupełnie rozwaliły mój misterny plan. A Ty Biedroneczko ile masz wzrostu, bo tak gadasz o tej swojej dupencji a napisałaś że ważysz 53! Tyle to ja ważyłam na początku szkoły średniej.
no i zapomłam,ze anita też mnie dobiła((((((((
pamietacie to zdjecie w białej spódniczce...??
na pocz szkoły średniej to ważyłam 48a kareł jestem,bom za dużo paliła165cmi brzuchol mam jak w 5 m-cu...dawaj zdjecia podobijaj mnie jeszcze,a gdie kasiunka w negliżu też się chętnie dobiję
pamietacie to zdjecie w białej spódniczce...??
na pocz szkoły średniej to ważyłam 48a kareł jestem,bom za dużo paliła165cmi brzuchol mam jak w 5 m-cu...dawaj zdjecia podobijaj mnie jeszcze,a gdie kasiunka w negliżu też się chętnie dobiję
reklama