a tak przy okazji znalazłam w necie taki "kalkulator płac" - można sobie wyliczyć jakie składki i ile na rękę jakby ktoś był zainteresowany Kalkulator p
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ell, w końcu dyskusja wtedy przynosi jakieś efekty, kiedy rozmówcy mają różne zdania :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja tam ciekawa jak Stokrotka radzi sobie w nowej pracy i czy nadal jest zadowolona...No i przydalyby sie jakies fotki Zoski...No i nie ma cos Ani76 i Fusika
....i kto tu nie ma umiaru w pisaniu?... ;-) ...i nie mowic mi wiecej (Baska, Mamoot), ze sie nie wypowiadam w osobistych kwestiach ;-)
Bardzo ciekawe rzeczy piszecie. Ja tez jestem przerażona wizją posłania Wojtka do szkoły (choć jeszcze trochę czas u jest), ale mam nadzieję, że da się nam wpoić mu takie wartości, o których pisze Heatherek i Baśka.
Baśka, a jak tam poszło w pracy. Po Twoich opowieściach na Mazurach bardzo jestem ciekawa, jak Ci się będzie pracować. To niezwykle ciekawe, jak ktoś z taką pasją opowiada o czymś, co jest dla mnie zupełnie nowe i nieznane.
No właśnie siedze i sie martwię - trochę, ale zawsze...tzn mam tak plan ułozony że Karol będzie 3 dni w tygodniu 8 h bez nas i raz 7 h i to jest wg mnie całkiem sporo-zwłaszcza biorąc pod uwagę że nigdy do tej pory tak nie miał...za to popołudnia i piatek wolne, no i plus taki, że zostaje z babcią...zobaczymy kto będzie bardziej tęsknił ...tzn odpowiedź już znam
No a poza tym to dzis w pracy tylko 3h - rada, na całego zacznie się w poniedziałek, widze że szefowa idzie mi trochę na rękę - może ma jeszcze nadzieje że sie nie przeniose do Elblaga...ale wygląda na to że od stycznia sie przniosę więc jeszcze "tylko" 4 miesiące dojazdów
No a poza tym to dzis w pracy tylko 3h - rada, na całego zacznie się w poniedziałek, widze że szefowa idzie mi trochę na rękę - może ma jeszcze nadzieje że sie nie przeniose do Elblaga...ale wygląda na to że od stycznia sie przniosę więc jeszcze "tylko" 4 miesiące dojazdów
reklama
Podziel się: