a ja ostro szukam pracy, bylam na paru rozmowach, nic ciekawego nie oferowali oprocz jedenj firmy a tam stwierdzili ze pewnie mi sie znudzi szybo praca i ze mam za duze kwalifikacje, pewnie czytaj: za duzo by mi musieli zaplacic, moze i racjaze to nie bylo nic tak fajnego, firma mi sie bardzo podobalabardzooo...
szukam dalej swojej wymarzonej pracy...juz sie nie trzymam kurczowo logistyki moge nawet w marketingu pracowac byle byloby ciekawie i zeby docenili to ze chce sie rozwiajc i awansowac...
to szukanie zabiera mi wolne wieczory i dlatego tez, ostatnio sie nie pojawialm na forum...a w ciagu dnia pisanie na kompie graniczy z cudem bo Mati tez chce i sie awanturuje jak nie moze
Tez osoatnio stwerdzilam ze takie 3/4 etatu byloby fajnie
bo jak slysze praca od 8.15 do 17.15 z godzinna przerwa na luch, plus min 2 godz na dojazd to ja musze znalezc nianie dla Matiego na ponad 11 godzin, masakra
i co wroce po 18 a o 19 Mati chodzi spac...
ale u nas praca na 3/4 etatu jest nierealna..
szukam dalej swojej wymarzonej pracy...juz sie nie trzymam kurczowo logistyki moge nawet w marketingu pracowac byle byloby ciekawie i zeby docenili to ze chce sie rozwiajc i awansowac...
to szukanie zabiera mi wolne wieczory i dlatego tez, ostatnio sie nie pojawialm na forum...a w ciagu dnia pisanie na kompie graniczy z cudem bo Mati tez chce i sie awanturuje jak nie moze
Tez osoatnio stwerdzilam ze takie 3/4 etatu byloby fajnie
bo jak slysze praca od 8.15 do 17.15 z godzinna przerwa na luch, plus min 2 godz na dojazd to ja musze znalezc nianie dla Matiego na ponad 11 godzin, masakra
i co wroce po 18 a o 19 Mati chodzi spac...
ale u nas praca na 3/4 etatu jest nierealna..