reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

A dzis rano pozwolilam sobie skorzystac z netu,dziecieki spia wiec mam chwike na czytanie BB:-) JUTRO WOLNE,fajnie wiec wybiore sie na zakupy,niweimy czy macie tez tak dziewczyny:kiedys gdy chodzilam po sklepach zawsze kupowalm cos sobie lub mezowi i sprawialo mi to ogromna radosc,teraz wole kupic malej cos i radosc jest jeszcze bardziej wieksza niz przedtem,choc nie powiem cos bym sobie sprawila nowego,ale sam niewiem co???????????Niedlugo moje urodziny wiec czekam na prezety,bo rodzice zwsze trafiaja w 10 co mi potrzeba:-)

reklama
Gosiek gratuluje podwyżki u mnie też już rutyna zatrybiłam i leci chociaż tęsknie i wolała bym byc w domku z Szymciem powiedzcie czy wiadmomo cos z tym macierzynskim załapiemy sie i kiedy???

Oleńka27 - słyszałam, że raczej nie - bo uchwalili 18 tygodni, ale podobno ma to objąć osoby, które w chwili wejścia ustawy są na urlopie macierzyńskim... czyli jak komuś się już skończył to nic nie dostanie :-(

maxin też zawsze widzę milion rzeczy dla moich małych potworów,ale niestety ja nie pracuję,więc nie zarabiam,a nie będę się prosic,chyba za dumna jestem:(

dostałam 340 zł więcej ( netto)- a więc ładnie. A żeby nie było mi zbyt słodko - to szef zwększył mi zakres obowiązków. A co tam. Wyrobię się. Jestem szybka kobitka.:tak::-)

reklama
Do góry