reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

A dzis rano pozwolilam sobie skorzystac z netu,dziecieki spia wiec mam chwike na czytanie BB:-) JUTRO WOLNE,fajnie wiec wybiore sie na zakupy,niweimy czy macie tez tak dziewczyny:kiedys gdy chodzilam po sklepach zawsze kupowalm cos sobie lub mezowi i sprawialo mi to ogromna radosc,teraz wole kupic malej cos i radosc jest jeszcze bardziej wieksza niz przedtem,choc nie powiem cos bym sobie sprawila nowego,ale sam niewiem co???????????Niedlugo moje urodziny wiec czekam na prezety,bo rodzice zwsze trafiaja w 10 co mi potrzeba:-)

reklama
Gosiek gratuluje podwyżki u mnie też już rutyna zatrybiłam i leci chociaż tęsknie i wolała bym byc w domku z Szymciem powiedzcie czy wiadmomo cos z tym macierzynskim załapiemy sie i kiedy???

Oleńka27 - słyszałam, że raczej nie - bo uchwalili 18 tygodni, ale podobno ma to objąć osoby, które w chwili wejścia ustawy są na urlopie macierzyńskim... czyli jak komuś się już skończył to nic nie dostanie :-(

maxin też zawsze widzę milion rzeczy dla moich małych potworów,ale niestety ja nie pracuję,więc nie zarabiam,a nie będę się prosic,chyba za dumna jestem:(

dostałam 340 zł więcej ( netto)- a więc ładnie. A żeby nie było mi zbyt słodko - to szef zwększył mi zakres obowiązków. A co tam. Wyrobię się. Jestem szybka kobitka.:tak::-)

reklama
Do góry