A dzis rano pozwolilam sobie skorzystac z netu,dziecieki spia wiec mam chwike na czytanie BB:-) JUTRO WOLNE,fajnie wiec wybiore sie na zakupy,niweimy czy macie tez tak dziewczyny:kiedys gdy chodzilam po sklepach zawsze kupowalm cos sobie lub mezowi i sprawialo mi to ogromna radosc,teraz wole kupic malej cos i radosc jest jeszcze bardziej wieksza niz przedtem,choc nie powiem cos bym sobie sprawila nowego,ale sam niewiem co???????????Niedlugo moje urodziny wiec czekam na prezety,bo rodzice zwsze trafiaja w 10 co mi potrzeba:-)
reklama
O
Oleńka27
Gość
Gosiek gratuluje podwyżki u mnie też już rutyna zatrybiłam i leci chociaż tęsknie i wolała bym byc w domku z Szymciem powiedzcie czy wiadmomo cos z tym macierzynskim załapiemy sie i kiedy???
Oleńka27 - słyszałam, że raczej nie - bo uchwalili 18 tygodni, ale podobno ma to objąć osoby, które w chwili wejścia ustawy są na urlopie macierzyńskim... czyli jak komuś się już skończył to nic nie dostanie :-(
O
Oleńka27
Gość
Ola to mnie zmartwiłaś bo tak liczyłam na te dwa tygonie
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gosiek to świetnie :-) Gratulacje !!! Pewnie, że dasz sobie radę, bo ty zaradna kobietka jesteś