reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

reklama
było zadziwiająco dobrze...
od razu miałam spotkania z klientami, więc praktycznie cały dzień byłam zajęta - nie miałam czasu myśleć o Weronice, chociaż i tak myślałam ;-) głowa była w pracy a serce zostało w domu :tak: i też zadzwoniłam do opiekunki tylko 1 raz, ale dostałam od niej 2 sms-y :-)... te 7,5 godziny minęło błyskawicznie po prostu i już byłam w domu :-D jestem szczęśliwa :tak:

dzięki :-)
jestem specjalistą ds. sprzedaży eksportowej - ogólnie rzecz biorąc opieka nad klientami - zamówienia, wysyłki i różne inne sprawy bieżące... no a dzisiaj akurat przyjechali do nas do firmy nasi klienci z 2 firm, więc naprawdę dzień był "szybki" i przyjemny :tak:

No i jak sie trzymasz głuszku??
bo ja to szukam niani i doczekac sie nie moge.
Wiem wyrodna jestem ale tesknie za pracą
a Natale bardzo KOcham i wiem ze nic złego jej sie nie przydazy.

reklama
Do góry