reklama
było zadziwiająco dobrze...
od razu miałam spotkania z klientami, więc praktycznie cały dzień byłam zajęta - nie miałam czasu myśleć o Weronice, chociaż i tak myślałam ;-) głowa była w pracy a serce zostało w domu i też zadzwoniłam do opiekunki tylko 1 raz, ale dostałam od niej 2 sms-y :-)... te 7,5 godziny minęło błyskawicznie po prostu i już byłam w domu jestem szczęśliwa
od razu miałam spotkania z klientami, więc praktycznie cały dzień byłam zajęta - nie miałam czasu myśleć o Weronice, chociaż i tak myślałam ;-) głowa była w pracy a serce zostało w domu i też zadzwoniłam do opiekunki tylko 1 raz, ale dostałam od niej 2 sms-y :-)... te 7,5 godziny minęło błyskawicznie po prostu i już byłam w domu jestem szczęśliwa
czarownica
Fanka BB :)
ola a czy sie zajmujesz w pracy???
cieszcze sie ze szybko czas zlecial
cieszcze sie ze szybko czas zlecial
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
No a ja jak znajde opiekunke to wracam do pracy 4 grudnia na 8h i mam nadzieje ze czas tez mi tak ładnie bedzie leciał jak tobie ola.:-)
dzięki :-)
jestem specjalistą ds. sprzedaży eksportowej - ogólnie rzecz biorąc opieka nad klientami - zamówienia, wysyłki i różne inne sprawy bieżące... no a dzisiaj akurat przyjechali do nas do firmy nasi klienci z 2 firm, więc naprawdę dzień był "szybki" i przyjemny
jestem specjalistą ds. sprzedaży eksportowej - ogólnie rzecz biorąc opieka nad klientami - zamówienia, wysyłki i różne inne sprawy bieżące... no a dzisiaj akurat przyjechali do nas do firmy nasi klienci z 2 firm, więc naprawdę dzień był "szybki" i przyjemny
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
No i jak sie trzymasz głuszku??
bo ja to szukam niani i doczekac sie nie moge.
Wiem wyrodna jestem ale tesknie za pracą
a Natale bardzo KOcham i wiem ze nic złego jej sie nie przydazy.
bo ja to szukam niani i doczekac sie nie moge.
Wiem wyrodna jestem ale tesknie za pracą
a Natale bardzo KOcham i wiem ze nic złego jej sie nie przydazy.
reklama